anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cer scuze pentru poza stil "cocalar" pe care am facut-o (ca se vede tel...), dar m-am grabit si nu avea cine sa imi faca. Intrebarea mea este daca voi (in special fetele) considerati ca sunt urat. Ideea e ca ma tot uit la fete pe strada (si nu intr-un mod agresiv, doar zambesc ca si in poza) si nu reusesc sa le captez atentia mai mult de o fractiune de secunda. Ba chiar imi dau impresia ca gandesc ceva de genul "ce dracu' vrea asta de se uita la mine?"

Accept orice fel de pareri si indicatii pentru ca sunt dispus sa schimb daca e ceva de schimbat.

Mersi!

Răspuns Câştigător
| adi4ever a răspuns:

Consideri ca in poza zambesti?thinking

6 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Daca te referi la poza de la avatarul tau de la TPU, mie nu mi se pare ca zambesti. Eu una sunt atrasa de baietii mai aranjati(adica sa aiba ceva mai special facut la par, gen tepi) si care intr-adevar zambesc. Fara suparare, dar eu una nu ti-as da atentie daca ar fi sa ne intalnim pe strada.

| Narfundo a răspuns:

Mamaa! mamaa! mamaaa, ce cap de umbrela airolling on the floor. Ok trebuia sa zic asta.Cauta la penultima mea intrebare.Acolo ai raspunsul la tot ce vrei.

| Leon a răspuns:

Atitudinea trebuie sa o schimbi, pari cam rigid, mai ales la prima vedere, fii mai relaxat, mai cu atitudine, adica indrazneala, ti-am mai dat un rasp la intreb aia cu prietena ta care se uita dupa unu sexy. Grabeste-te ca ti-o fura ala happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa parerea mea nu esti urat.Nici foarte frumos nu esti dar nici urat big grin esti acceptabil

| marianpiu a răspuns:

Ok, poate ca nu zambesc in poza, in general zambesc mai mult

| marianpiu a răspuns:

Sa o iau asa: ce si cum ar trebui sa schimb? Freza, privirea, zambetul? (nici sa zambesc ca si cum as rade nu pot pentru ca poate pare ciudat, nu am vazut baieti sa faca chiar asa). Dar unii au o "aura" pe care o vreau si eu si sunt dispus sa invat ce trebuie sa fac.