Mai vorbeste o data cu ea. Intreab-o daca mai poate fi ceva intre voi. Daca spune ca nu si tu crezi ca minte, atunci da-te suparat si nu o mai baga in seama, o sa vina singura la tine.
Voi baietii nu stiti chiar nimic despre fete?
fetele nu se intorc la baiate super enervant cand fata trebuie sa faca primul pas intr-o relatie,doar pentru ca baiatul, e timid, sau are nu stiu ce motive
trebuie uh sa te duci la ea...frumos...si sa o faci sa te placa,adica sa te bagi mai mult in vorba cu ea,sa ii oferi atentie, si cand sinti ca fata s-a indragostit de tine, o intrebi daca vrea sa fiti din nou un cuplu
succes
Pai asta am facut deja si odata a inceput s apalnga eram doar eu cu baiatul ala cu care este ea (cosmin) si ea cand a iesit la poarta a trecut prin fata mea si l-a srutat scurt pe (cosmin) dar eu nu am zis nimic dupa ce sau sarutat ei am continuat sa vorbesc cu cosmin despre ce vorbeam ea a plecat sia inceput sa planga.eu cred ca tine la mine.
Ar trebui sa vb cu ea si sa ii ceri scuze chiar daca nu ti-a zis ca ai suparat-o.
Ar trebui sa vorbesti cu ea zilnic chiar daca vorbiti ca amici si sa ii arati ca tie chiar iti pasa de ea si ca te-ai schimbat, si dupa accea sa o intrebi daca vrea sa mai formati un cuplu.