| mikeoff a întrebat:

Imi iubesc fosta prietena si stiu ca si ea pe mine. Dar nu vrea sa ne impacam...este orgolioasa, nu stiu ce se intampla.Tinem legatura si suntem gelosi unul pe celalalt chiar daca suntem "amici". O vreau inapoi. Vreun sfat? puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| Nicux1 a răspuns:

Deci...aminteste-i de momentele frumoase pe care le-ati avut impreuna poze chesti, un film romantic cu terminare tragica si putin horror, apoi sarutati-va.

| OwlMyGod a răspuns:

Ar trebui sa purtati o discutie serioasa in leatura cu aceasta problema
happy

| Alexandru_Bucur_1993 a răspuns:

Propune-i sa iesiti la un suc pentru a discuta depre lucrurile care au dus la destramarea relatie si cum ar trebui sa procedati pentru ca relatia cea noua sa fie una prospera si de lunga durata

| Dnns97 a răspuns:

Incearca sa lasi tu de la tine si sa o faci ceva ce stii ca ii place ei. Sa ii arati ce simti pentru ea si fa-o intr-un fel in care stii ca ii place si ei. Fii foarte sincer cu ea si sa nu ii ascunzi absolut nimic. Fii insa foarte atent ca nu cumva sa gresesti cu ceva ce ar pute sa o loveasca in orgoliu sa spun asa. Si spune-i sa iti mai dea o sansa, sa faceti tot cum vrea ea si sa vezi dupa aceea cum evolueaza lucrurile. Bafta!

| mikeoff explică (pentru Dnns97):

Am facut tot ce ati spus voi toti mai sus...I-am scris chiar si o poezie laughing Mi-e greu sa cred ca se poate termina asa brusc o relatie de 2 ani in care am fost cei mai fericiti oameni din lume...

| Dnns97 a răspuns (pentru mikeoff):

Nu te da batut. Incearca continuu pana ce vei reusi! Merita din plin daca o iubesti.