anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi place de o colega e cu un an mai mare ca mine sunt clasa a cinci a A si in a patra a am fost 4C si ea 4A. Si când am văzut-o prima oară m-am îndrăgostit pe loc de ea (dragoste La prima vedere.nu?) ea are 11 ani si eu 10 sad si i-am zis dar zice ca are iubit si i-am zis părinților eu si au zis ca ar accepta ei sa fiu cu fiica lor. Dar ea nu vrea mereu zica ca are iubit dar sora ei e in aceeași clasa cu mi e si ea (sunt gemene) si chiar dacă sunt gemene cealaltă mă place dar ea e diferită e mai scunda si mai dolofana decât sora ei. Mentionez ca La școala toate fetele sunt limba după mine. Pe ea o cheamă Valentina lixandru. Si sora ei zice ca Valentina n-are iubit. O iubesc La nebunie pe Valentina. Ajutor!

7 răspunsuri:
| Liliana1981 a răspuns:

Trezeste-te, ai intarziat la scoala!

| neutrino a răspuns:

Eu sper sa nu fie adevarat ceea ce citesc, sper sa fie o gluma nereusita.

| mona a răspuns:

Fata nu vrea sa fie cu tine, las-o in pace si gaseste-ti alta daca zici ca toate fetele sunt limba dupa tine

| December a răspuns:

Eu cred ca ai avut un vis laughing. Vezi-ti de scoala mai bine.

| DolsheBombonikTheo a răspuns:

IDK...Maybe nu te place, Maybe nu vrea sa fie cu tine...

| AtAkUs a răspuns:

Dragostea n-are varsta bai daca o place pe fata asta e, e iubibila laughing uite faci tu cumva sa o impresionezi pe valentina asta: invit-o la un suc, dai o floare, scrie-i biletele, stii tu ce trebuie sa faciwinking

| xXxLoGaNxxxxx a răspuns:

Bai nu te mai uita la filme romantice laughing