Pai, daca ea stie ca iti place de ea si nu-ti da nici un semn ca vrea sa fiti impreuna, plus ca mai e si indragostita de altcineva, nu iti ramane decat sa iti consumi sentimentele in gol.
Si mie mi-a placut de un baiat si i-am spus, m-am intalnit cu el, am vorbit si mi-a spus ca inca o iubeste pe fosta si ca etc, etc, cert e ca tipul m-a respins finut si desi la un moment dat am avut impresia ca regreta asta nu am avut o relatie cu el. M-a durut nespus sa stiu ca pentru o secunda l-am avut in brate si apoi mi-a scapat, dar nu poti face nimic, daca astea sunt sentimentele omului lasa-l sa se bucure de ele.
Indiferent de ce "va fi" sau mai bine zis de ce "ar putea sa fie" trebuie sa intelegi ca acum "nu este" si sa lasi omul sa se bucure de ce simte! Imi pare rau dar asa e in viata, perzi-castigi nu poti fi mereu invingator, uneori nu castigi deloc, asta este mersul lucrurilor
Daca ti frica de un nu, nu mai are rost sa mai spui nimic.
Nu o intreba nimic, stai prin proximitate, si ia-o diferit.
Asculti despre interesele ei, si faci pe prietenu, asa te apropi de ia, si se formeaza o legatura.
Daca functioneaza, ai castigat prima etapa.
Poate te place, prietena ea a zis nu deoarece ea te place, crede-ma am trecut si eu prin asta
Si daca zice "nu" ce ai de pierdut? Poate ca prietena respectiva te vrea pentru ea.