Salut! Studiez psihologia.O placi mult? Fi ca ea! Găsești subiecte comune, stabilește un raport, adică când e vesela, fi si tu! Cand e trista, arată-ți dezamăgirea! O sa-ti spun un secret.Omul mereu se îndrăgostește de o persoana ca el.Si de cine ne place noua? De noi! Asa ca încearcă sa fi ca ea, imita tonalitatea vocii, imita expresiile fetei, imita gesturile corpului.Desigur,intr-un mod subtil. Daca își va da seama va crede ca razi de ea.De exempluacă ea se joaca cu parul cu mâna dreapta, peste 30 de secunde fa ceva cu mâna dreapta.La vedere. Dupa câteva Mișcării speciale,psiholgii o numesc Arta Aikido,inconștientul ei te va place, așa ca, fără sa știe ea, in partea conștienta, te va place, deoarece esti ca ea. Vorbeste lucruri comune, dacă ii place știința, vorbeste despre stintă. Dupa ce crezi ca este unr aport stabil intre voi, poti sa actionezi la planul B:"intrebarea"(adica daca vrea sa fie imprena cu tine ) Sper ca nu te-am încurcat.Bafta! Pentru mai multe sfaturi? da-mi add.Salut
Azi de exemplu, am incercat ce mi-ai spus. Am observat ca, fara sa vrea, o vad uitandu-se la mine. O mica problema e ca stam departe in banca unul de altul si trebuie sa ma duc special la ea daca vreau sa vb(in pauza) + ca nu prea sta in clasa, ci sta cu fetele pe hol. Ma refer ca daca as sta langa ea as avea mai multe sanse sa pot avea discutii. In schimb mai vorbim pe facebook
Si mai e inca ceva: a fost o zi in care a fost foarte trista. Atunci am intrebat-o de ce este trista si am incercat sa o ajut. Banuiesc ca asta este bine, pentru ca dupa aceea chiar simtea ca imi pasa de ea
Foarte bine! Incepe da fii ca ea.Stai cu prietenii ei, vorbeste si cu ei si încearcă sa sa găsești subiecte comune. Apropo:Continua sa faci ce ți-am zis, sigur te va place.Succes
Incearca sa petreci mai mult timp cu ea, sa va plimbati, invit-o la un suc. Spune-i dupa ce crezi ca esti pregatit ca o placi foarte mult si ca inseamna totul pentru tine(nu minti). Spune-i ca ai vrea sa fiti impreuna. Daca ea refuza, incearca sa mentii relatia de prietenie
beausingurlamasamea întreabă: