anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata care este cu cineva. Dar acum cate-va zile am stat de vorba cu un prieten si mi-a spus ca ei nu ii lace de el asa ca nu stiu ce sa fac! Sfaturi? A si eu sunt mai timid nu stiu daca ii voi putea spune ceva.

4 răspunsuri:
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna! Poii. daca acea fata iti place atat de mult ia'ti inima in dinti si intreb'o.Sau vei ramane cu aceasta nelamurire pentru mlt timp. Daca incerci nu pierzi nimichappy

| Anahiteamo a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui. I-ati inima in dinti si du-te si spune-i adevarul. Nu te poti ascunde pana la infinit ca pana la urma tot o sa afle dar atunci o sa fie prea tarziu. Asa ca du-te la ea si spune. i ceea ce simti si te asigur ca asa va fi mai bine. Daca inca nu sunteti prieteni, puteti sa legati o amicitie, sa afli ce fel de baiat iii place si cucereste-o. Cu timiditatea nu rezolvi nimic. Daca ea asteapta de la tine ( probabil) si u de la ea atunci cineva trebuie sa faca primul pas ca daca niciunul din voi nu il face atunci nu rezolvati nimic. SUCCES!

| Deea10_8134 a răspuns:

Daca nu risti nu castigi. asa ca du-te. cere-i id si apoi vorbesti cu ea pe mess diferite subiecte, despre muzica, sport, scoala. dar ai grija sa nu o plictisestibig grin. dupa ce ai vorbit cu ea si esti sigur ca sunteti cat de cat. prieteni buni, o poti invita la un suc. ceva si apoi poti sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. baftawinking

| vladutik a răspuns:

Asa am fost si eu un prieten mia zic ca fata de care o plac ma place si m-am temut sa o intreb cand am vrut sa o intreb deja era prea tarziu big grin deci te sfatuiesc sa o intrebi cat mai repede(si sa nu pari disperat)