Buna! Poii. daca acea fata iti place atat de mult ia'ti inima in dinti si intreb'o.Sau vei ramane cu aceasta nelamurire pentru mlt timp. Daca incerci nu pierzi nimic
Pai ar trebui sa ii spui. I-ati inima in dinti si du-te si spune-i adevarul. Nu te poti ascunde pana la infinit ca pana la urma tot o sa afle dar atunci o sa fie prea tarziu. Asa ca du-te la ea si spune. i ceea ce simti si te asigur ca asa va fi mai bine. Daca inca nu sunteti prieteni, puteti sa legati o amicitie, sa afli ce fel de baiat iii place si cucereste-o. Cu timiditatea nu rezolvi nimic. Daca ea asteapta de la tine ( probabil) si u de la ea atunci cineva trebuie sa faca primul pas ca daca niciunul din voi nu il face atunci nu rezolvati nimic. SUCCES!
Daca nu risti nu castigi. asa ca du-te. cere-i id si apoi vorbesti cu ea pe mess diferite subiecte, despre muzica, sport, scoala. dar ai grija sa nu o plictisesti. dupa ce ai vorbit cu ea si esti sigur ca sunteti cat de cat. prieteni buni, o poti invita la un suc. ceva si apoi poti sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. bafta
Asa am fost si eu un prieten mia zic ca fata de care o plac ma place si m-am temut sa o intreb cand am vrut sa o intreb deja era prea tarziu deci te sfatuiesc sa o intrebi cat mai repede(si sa nu pari disperat)