| Macklemore28 a întrebat:

Imi place de o fata care este mai mare decat mine cu un an.
In timp ce era cu un prieten de al meu mie a inceput sa imi placa de ea. Dupa ce s-a despartit de el eu am inceput sa vorbesc cu ea, ea cu mine am vorbit asa vreo saptamana, dar acum cred ca ii place de un baiat mai mare decat ea cu vreo 5-6 ani poate chiar mai mult si nu stiu ce sa fac. O intreb in fiecare zi pe ask.fm daca e singura si ea imi raspunde mereu cu da(intrebare anonima) si nu stiu ce sa fac daca ma puteti ajuta si pe mine va rog sa raspundeti. eu m-am gandit sa o sarut/pup cand o sa fim singuri credeti ca e bine ce fac? Si nici nu stiu sa sarut. Va rog sa ma ajutati

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa nu faci asta. Ai putea pur si simplu sa vorbesti cu ea si sa nu te mai ascunzi, Msr. Anonim. '' Daca iti ascunzi sentimentele, degeaba le traiesti. '' stii cum se zice nu? Dar, ar fi bine sa nu o iei prin surprindere cu un sarut. poate ea nu va fi de acord si va devenipenibil! Mult noroc :*

| stark47 a răspuns:

Incearca sa ii dai de inteles ca o placi si ca ai vrea mai mult decat o relatie de amicitie intre voi inainte sa te apuci sa o saruti.vezi cum iti raspunde, daca si ea incepe cu flirturi, e ok. daca nu, ii poti spune mereu ceea ce simti direct fara ocolisuri. daca o placi, nu mai pierde timpul pana nu o pierzi de tot

| SparkleO a răspuns:

Salut.

baiete, m-am mai confruntat cu situatii de genul.

ce ai de facut? sunt doua optiuni.

1. petreceti o seara impreuna. iesi la o plimbare, ceva. poti sa-i povestesti ceva inspaimantator, iar la final sa o iei de mana. daca nu iese doar cu tine, chemi si niste prieteni si ii pui pe ei sa spuna povesti de groaza.

2. stai aproape de ea si sprikjin-o la greu. fii alaturi de ea cand ii e greu. poate te va accepta ca iubit...

| secret093 a răspuns:

Intreab-o daca ai vreo sansa la ea, ca sa nu mai speri degeaba happy

| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Eu cred ca ar trebui sa lasi se mai linisteasca un pic apele.Doar spui ca s-a despartit de celalalt, acum ii place de un baiat mai mare.Nici ea nu cred ca mai stie ce vrea.Dar ai putea sa o intrebi daca ii place de tine, daca ar vrea o relatie cu tine.Macar sa stii daca ai vreo sansa.Si cum sa iti zic. Daca ai sarutao, ea ar lua acest lucru poate altfel. Nu ai de unde sti cum va reactiona unele fete se supara cand faci asta fara ca ele sa simta ceva.Mai bine ii pui acele intrebari.Succeshappy

| Watermelon99 a răspuns:

Bună. Nu fii insistent cu sarutul, incearca sa o cuceresti da'i florii [fetele adora tipii care le daruiesc florii], ascult-o de fiecare data, gadilo, spune-i glume, spune-i ca e frumoasa, cand e trista zambesti si spune-i "sunt langa tine" si fa-o sa zambeasca, da-i mesaje de buna dimineata si noapte buna etc...Bafta!