| JIGSAW3D a întrebat:

Imi place de o fata careia cred ca ii place si de mine. Zambeste la glumele mele si zice ca sunt simpatic. Stsu mereu la banca ei inainte sa intre profesori, o ajut cateodata la ceva la bio la mate. Vorbi despe note la teste. Si deci nu stiu cum sa fac sa ii zic c o placa. Ce sa fac? Cu sa fac. Va rog vreau un raspuns coerent. Si va rog nu ca tinete de scoala ca am note destul de bune. Scz pentru greseli pentru ca m-am grabit.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca crezi ca si ea te place, vorbeste cu ea pe tema asta cand sunteti singuri

| DinGri77 a răspuns:

Pai de spus poti sa ii spui chiar verde-n fata ca o placi si ca ai vrea sa va vedeti si in afara scolii... numai sa nu ii scrii amice, ca nu e punctul tau forte!

| JIGSAW3D explică (pentru DinGri77):

"Amice" eu scriu destul de frumos si corect dar pe caluclator nu am rabdar.

| numberunu a răspuns:

Pai daca esti indraznet o intrebi direct, daca nu poti sa nu ii spui chiar pe fata, adica mai pe ocolite, sa se inteleaga din context. Daca zice ca nu e la fel, nu te supara.Sunt multe fete pe lume ok?

| nicoletacoroiu a răspuns:

Pai spune-i pur si simplu... Dar daca nu va vrea sa fie cu tine, atunci probabil vei pierde o prietenie destul de frumoasa.happy

| catyaida a răspuns:

Buna, pai te duci la ea si ii spui ca vrei sa vorbiti intre 4 ochi..si ii spui stii eu te plac si as vrea sa aflu daca si tu ma placi..stiu ca iti este rusine.dar o sa fie ok. daca o sa spuna ca si ea te place vedeti voi ce faceti.dar daca iti spune ca nu te place..asta este tu ai facut o incercare. funda?

| BogdanGen a răspuns:

Inchide-te in baie si dati o laba trista

| FyfyDouapuncteics a răspuns:

Depinde si ce clasa sunteti dar de principui dai semne apropiete de ea si daca vezi ca si ea iti raspunde spune-i in fata nu face greseala sa pui pe cineva sa vorbeasca cu ea pentru ca in momentul ala esti las in fata ei... sau daca gasesti un moment bun ia-o de mana si daca iti raspunde adica daca te ia de mana sarut-o

| JIGSAW3D explică (pentru FyfyDouapuncteics):

E in aceiasi clasa cu mine in a 6.