Mie imi place sa invit prietenele intr-un mediu mai straniu si salbatic, tot la prima intalnire de obicei e si primul sarut.
La un suc e plictisitor.
In locuri publice se simte straniu si constransa deoarece o vad cunoscutii, etc.
Poate dupa jumate de ora/o ora de plimbare la o prajitura ar fi ideal, depinde de gusturi.
Succes.
Nu sunt din Constanta, dar esti disperat rau.Imi amintesti de cineva Daca e prima intalnire e bine sa faci impresie buna adica sa o inviti in oras.Multe fete se omoara pentru chestii romantice. O poti invita si la un simplu suc si sa-i faci ceva cadou. Poti intra pe internet si sa cauti restaurante.Costanta e un oras mare asa ca exista multe optiuni. O poti duce la un film.Sau ai putea sa o duci undeva unde isi doreste sa mearga si ea n-a fost acolo niciodata.Si la gradina zoologica ar merge daca e mare iubitoare de animale. Tu alegi! Tu o cunosti. Cere si ajutorul parintilor.Intreaba-i cum a fost prima lor intalnire! Ai grija sa ai bani! Bye! Succes.
De ce vrei un local retras? La prima întâlnire nu vă cunoaşteţi chiar atât de bine, un loc public circulat e cea mai buna alegere, se va simţi mai în siguranţă aşa. În concluzie, City Park Mall...
Iti inteleg bine situatia, dar calmeaza-te, toate o sa-ti para candva normale. Nu ai decat s-o intrebi, nu te supara. unde ti-ar face placere sa mergem? Daca vrei, poti adauga de la tine:mie mi-ar face placere sa.mergem in parc, pentru ca mi se pare mai romantic. Sau mie mi-ar face placere sa ma plimb pe strazile vechi ale Constantei, sau le litoral, etc. In felul acesta o poti si testa, sa vezi cam ca i-ar placea.Chiar daca nu ai bani, si ea doreste la un suc, te poti scuza. Daca e o fata cu capul pe umeri, te va intelege, daca e. nu. Ceea ce mi se pare obligatoriu la prima intalnire, este o floare, de obicei rosie, ca simbol al dragostei-sau alba ca simbol al puritatii. Bafta!
Buna
hai sa iti spun cum mi-ar placea mie sa ma inviti la o prima intalnire [si cum am fost si invitata] dar difera de la fata la fata...
ar fi cute sa te duci sa o iei de acasa in felul asta mergeti va plimbati incet vorbiti,, bla bla [in niciun caz sa nu ii zici "ne vedem in fata la cafenea la ora aia"] apoi ar fi indicat sa o duci intr-un loc mai retras gen o cafenea-bar eu nu sunt din constanta deci nu stiu unde sa iti zic dar sa fie si un pic intuneric sa fie o atomsfera asa mai romantica apoi la sfarsit o conduci acasa si o saruti e genul de intalnire care pe mine ma cucereste si eventual daca e o tipa mai romantica poti sa ii cumperi si flori te pup :* si speer ca te-am ajutat
L abiliard in nici un caz, nu sunt eu ff buna in chestii din-astea dar sunt fata.Incearca sa vezi cum reactioneaza la anumite lucruri, acum iarna mai rar, da ex:. cand vede o floare sau un animal si face "waw" sau "ce draguta". inseamna ca e atrasa de natura.si restul nu stiu...si in general fetelor, cum ai zis, le plac dulciurile, sau daca e din constanta chiar si iarna.nisipul pe jumatate inghetat si valurile calde.sunt foarte romantice,, mai ales noaptea.am fost pe-acolo. Sper sa ajut! Succes!