Nu prea e bine sa ii spui din prima ca o placi. Va crede ca esti un obsedat care o urmareste, Ar trebui sa va apropiati ca prieteni mai intai, si nu puteti face asta decat daca te imprietenesti cu prietena ei. Mai intai vorbiti despre chestii normale. O intrebi ce pasiuni are, etc. Apoi, intr-o zi poti sa o intrebi de cine ii place. Daca nu iti raspunde inseamna, ori ca nu are incredere in tine, ori ca te place.
Intr-un final, poti sa o intrebi si daca vrea sa fie cu tine, dar pana sa faci asta trebuie sa mai treaca timpul, iar pana atunci sa deveniti prieteni buni.
Succes!
In primul rand ar trebui sa te intrebi de ce o fata ar accepta sa fie cu tine, neavand nimic in comun. Apoi, trebuie sa dovedesti ca esti baiat si stii cum se cucereste o fata.
Aici e şi problema, că nu ştiu.Ea stă mereu cu cineva, ori cu prietena ei, ori colega mea.Nu am o relaţie de prietenie cu colega mea şi nu ştiu ce i-ar putea spune în cazul în care acea fată m-ar refuza.
Asteapta momentul potrivit,si mai intai de toate fa-o sa te simpatizeze, apoi castiga-i increderea ca sa deveniti prieteni dupa care poti actiona in adevaratul sens al cuvantului: ajut-o, sprijin-o, intelege-o sunt actiuni importante, facand asta ea o sa-si dea seama singura ca o placi cea ce o sa-ti usureze munca.
sNoKeRR întreabă:
Anonima17191 întreabă: