| qwerty1234 a întrebat:

Salut,imi place de o fata dar este o problema. M-am intalnit intr-o dimineata cu ea in timp ce mergeam la scoala si ne-am oprit sa vorbim un pic dar parca nu am fost eu, ma balbaiam si parca nu stiam ca sa ii spun. Cu ea am mai vorbit pe mess si n-am avut nicio problema, cu alte fete pot vorbi fara probleme dar cand o vad pe ea ma emotinez si ma pierd laughing. Stiu ca e din cauza ca o plac dar spuneti-mi ce sa fac sa ma pot comporta normal si sa nu ma mai blochez asa cand vorbesc cu ea. Ea are 14 ani si eu 16.

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Wow, ce crezi esti primul caruia i se intampla asa ceva? Oho, cati nu au patit-olaughing Din cauza a ceeaa ce simti pentru ea, te comporti ciudat! Eu in locul tau chiar i-as zice sa stii asa se va simti si mai bine sa stie ca baiatul care se fastaceste in fata ei face asta pentru ca il tulbura farmecul ei! Sa-i zici ca prezenta ei te transforma nu mai esti tu, totul te tubura cand esti in prezenta ei! Asa ca actioneaza! Multa bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| BhaaaXa a răspuns:

Buna.
Oricine isi poate stapanii emotiile,incearca si tuhappy
Comunica cu ea exact cum faci cu celelalte fete,toti avem emotii la inceput,dar pe parcurs nu se mai vad.
O sa fie bine,incearca sa te apropii de ea, sa va cunoasteti mai bine, si lasa emotiile de'o parte.
Bafta!