| cuss a întrebat:

Salut, imi place de o fata de foarte mult timp, dar problema este ca mereu cand sunt langa ea ma balbai, nu stiu ce sa zic, si cam ne plictisim(stam unu langa altu de geaba), ma gandeam sa incerc sa o iau in brate, dar mie jena sa nu se supere, as vrea sa am curajul sa o sarut dar, nu ii stiu reactie, mi-e frica sa nu stric si prietenia care o mai am acum cu ea, niste sfaturi?, sincer va rog

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Totul tine de atitudine.
Daca esti incordat, si ea va fi incordata.
Tu incerci sa sari niste pasi, pana cand sa ajungi la faza cu imbratisarea ar mai fi ceva.

Incearca sa te stapanesti un pic si sa incepi sa discuti cu ea, sa o descoperi si sa o lasi si pe ea sa te descopere.

Daca nu reusesti asta, mai bine las-o acum, si reincearca cand o sa ai mai multa incredere in tine.

| neutrino a răspuns:

Iarasi te balbai si te plictisesti? Pup-o odata, poate fi si balbait, adica cu repetitie, daca nu vine altul si tot iti strica prietenia!

greece12
| greece12 a răspuns:

Vorbeste-i efectiv despre emotiile pe care ti le provoaca,spune-i cum te simti in prezenta ei,cere-i ajutorul,trebuie sa va cunoasteti mai bine,altfel daca te repezi s-o imbratisezi,posibil sa se simta ca un obiect si sa se supere.
Cum vorbesti cu amicii tai? Asa trebuie sa vorbesti si cu ea,fara expresiile deocheate bineinteles,inceteaza cu balbaiala, stapaneste-te si spune-i efectiv ce simti!
Te va intelege si va veti apropia mult mai mult.
Asa cum esti acum, nu cred sa te mai suporte mult, asa ca regaseste-ti curajul, nu te va manca!

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Nope, sa nu-i spui ce simti, sa nu-i ceri ajutorul. You're a man, act like it. E perfect normal sa ai o stare de nervozitate cand esti langa o fata care iti place, dar asta nu inseamna sa sari calul sa o saruti direct. Daca tu nu reusesti sa ai o conversatie cu ea acum, nici dupa nu o sa se schimbe mare lucru. Incearca sa gasesti ceva de vorbit, parerile ei asupra ceva, intreab-o ceva de trecut, orice. Daca vezi ca si ea e la fel de seaca, inseamna ca si ea e nervoasa si poti sa dai intr-un fel vina pe ea in sensul ca "esti seaca, ma faci si pe mine sa fiu asa laughing" intr-un fel amuzant, sa deschideti convorbirea. Daca nici asa nu merge, treci la ceva mai serios. Intreab-o ce parere are daca tu ai vrea sa iesi cu ea, pentru ca planuiesti sa o inviti dar sa nu mai spuna la nimeni laughing Incearca mereu sa o faci sa zambeasca, asta duce departe intotdeauna. Mult noroc happy