| dumi99 a întrebat:

Imi place de o fata din clasa de la mine si cred ca si ea ma place imi face cu ochiul in timpul orelor, ma luatin brate dar nu stiu cum sa-mi arat sentimentele fata de ea, nu stiu cum sa-i zis sa fiu impreuna cu ea? O PLAC ENORM! m-ar ajuta sfaturile voastre sau o metoda?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca esti timid si rusinos cand esti fata in fata cu ea si nu indraznesti sa-i expui prin viu grai sentimentele tale fata de ea te sfatuiesc sa o faci initial printrun mijloc de comunicare. Poate ca pe facebook, messinger, skype sau la telefon ti-ar fi mai simplu si usor sa-ti declari dragostea ce i-o porti, deoarece sunt convins ca si ea te-ar ajuta deoarece este clar ca te place si te-ar vrea sa-i fii cel putin prieten daca nu chiar iubit.Incearca sa-ti infrangi timiditatea fiindca te doreste/iubeste fata.

| neutrino a răspuns:

Pana vei avea curaj sa-i spui ca o placi, fa-i si tu cu ochiul.

| SkyPilot a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui ca tot ce faci sa faci in persoana, nu sa te ascunzi dupa un monitor. Ofera-i un trandafir rosu. Ofera-te sa o cuonduci acasa dupa ore. Incearca sa o invite afara, la un suc, la o plimbare sau la ce se poarta in cercul vostru. Nu e nevoie sa ii spui nimic. Poarta-te frumos cu ea, fa-i complimente, ofera-i o floare de cate ori o vezi iar fata va sti ce simti pentru ea.

| Țoglă a răspuns:

Vorbește cu ea și vezi să nu cumva să dai semne că o eviți dacă nu știi să o abordezi și te respinge.
Fetele au instinctul ăsta de a respinge pe oricine când văd că o iau pe calea greșită.

Trebuie doar să vorbești cu ea, te bagi în seamă, abordezi teme amuzante(întotdeauna va ține discuția în impas) și vezi cum decurge situația.

| dumi99 explică (pentru Țoglă):

Multumesc! Mai astept si alte raspunsuri...winking