Nu te astepta sa iti spuna in fata ca te place, faptul ca te-a remarcat si chiar si-a intors privirea dupa tine pot fi semne pozitive, mergi si stati de vorba, nu trebuie sa propui ceva din prima conversatie, faceti cunostinta.
Da-i pace, ca tu esti inca adolescent la 19 ani iar ea femeie matura la 26 de ani.
Buna.Diferenta dintre 19 si 26 de ani este mai mare decat diferenta dintre 29 si 36 de ani, de exemplu.De ce? Stiind ca discrepanta din punct de vedere al varstei biologice este la fel, tot de 7 ani in ambele situatii? Pentru ca de fapt totul se rezuma la factorul psihologic si implicit nivelul de maturitate, aici sunteti ambii pe capitole total diferite, va doriti lucruri diferite de la viata.Tu abia ai terminat liceul si cauti distractie, pe cand ea lucreaza, probabil, de mai multi ani si doreste sa isi intemeieze o familie sau poate ca este la facultate? Nu ai oferit detalii concrete, dar cam asta putem presupune. Diferenta de varsta da o dinamica instabila, nu este ok cand unul e,, parinte'' pentru celalalt.Cine spune ca varsta e doar un numar nu stie ce vorbeste.Vor exista situatii cand veti vedea cu adevarat cat sunteti de diferiti in gandire, chiar daca asa per general iesiti in locuri comune, va uitati la aceleasi filme si multe alte chestii roz, dragute, care nu inseamna mai nimic in dezvoltarea unei relatii serioase.
Dacă ție îți placa de ea, și ea este interesata de tine, nu rata ocazia și apropiați-va unul de celalalt într-o relatia frumoasa.
Uneori e doar o confirmare sau o validare ca acel cineva este valabil in ochii trecatorilor. Ce inseamna asta? Isi hraneste orgoliul gandindu-se ca "cineva intoarce capul dupa mine pe strada", "cineva imi face complimente", "cineva ma remarca pe mine, dintr-un grup", "cineva este interesat de viata mea personala" etc.
Nu poti sa pui stampila: ma place, ma vrea, asteapta un pas... doar ca intoarce capul dupa mine. Nu ai de unde sa ghicesti ce e in mintea persoanei respective.
Varsta. da, e un motiv de ingrijorare, dar si aici sunt variabile.
Daca esti trecut de varsta adolescentei si abia ai implinit 18 ani, s-ar putea sa nu ai sanse daca fata are 22 de exemplu. Isi doreste baieti mai copti. Daca ai peste 45 s-ar putea sa nu mai conteze asa mult, dar sa nu fie diferenta de 20 de ani.
Fii rezervat, o poti aborda elegant.
Vezi ce spune, vezi ce spui.
Cel mai bine aștept sa vad, dar da am 19 ani, iar diferența e de 7 ani dintre noi
Hm, imi pare rau. Sanse mici. Ea are 26. O sa vrea cu un barbat de 30 +. Nu stiu cum sa-ti spun. Flirteaza, isi arata ei ca e seducatoare. Validare. La 30 de ani se spune ca femeia e coapta si e capabila de deplina sexualitate si disponibilitate emotionala. Hm, oare chiar asa sa fie?
Cred ca depinde de fiecare, o vad o fire mai copilăroasă, de aceea sunt și atras de ea dar și eu sunt conștient ca șansele sa fie ceva sunt minime, chiar sper zero.