| JIGSAW3D a întrebat:

Imi place de o fata la nebunie. Suntem amici. Ne tachinam mai spun glume etc. Sunt mai glumet si carismatic. Si nu situ cum sa ii zic (Te iubesc! );(((. Deci ce sa fac. Sunt la tara si nu prea pot sa o duc undeva. Si as putea sa merg la mall sau la cinema dar nu stiu cum. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| sebimoraru a răspuns:

O inviti in oras si gata nu e mare lucru fi barbat happy pe bune...

| neutrino a răspuns:

Calitatile pe care le ai trebuie apreciate de fata, nu de tine. Daca ea crede in minciuni, ii poti spune ca o iubesti. Mai simplu este, sa nu te doara gura, sa o inviti la un film, la o plimbare etc. Daca fata accepta, este ok, daca nu, nu. Bafta!

| paulynho a răspuns:

Daca vei incerca sa o inviti undeva... isi va da seama ca o placi, fetele din ziua de azi sunt inteligente. Sper ca te-am putut ajuta big grin

| TTdsIulia a răspuns:

Daca o iubesti. si daca sunteti prieteni asa buni, nu trebuie sa o duci neaparat in mall, crede-ma este de ajuns sa ii spui ca vrei sa faceti o plimbare, ii arati un loc frumos sau un loc care conteaza pentru tine, ii spui ca prietenia voastra a evoluat si tu ai inceput sa simti ceva mai mult pentru ea. si totul o sa vina apoi de la sine, o sa fie bine :* vorbeste-i frumos, fii calm cu ea si arata-i sentimentele inainte sa le spui big grin:* mult succes!

| adriang95 a răspuns:

Sa-i canti "taxi - Cele 2 cuvinte"

| BeiiBiiiyoo a răspuns:

AI putea sa-i spui ca simplu ca o placi sau sa va plimbati sa-i iei un trandafiras sau o floricica si sa eu dai.
Sau sa o duci l cinema la un film de groaza la care sa se sperie putin nu sa o traumatizezi laughing)) si sa o iei in brate. pa-pa
sper ca te-am ajutat si multaa baffftaaahappylove struck:*