Calitatile pe care le ai trebuie apreciate de fata, nu de tine. Daca ea crede in minciuni, ii poti spune ca o iubesti. Mai simplu este, sa nu te doara gura, sa o inviti la un film, la o plimbare etc. Daca fata accepta, este ok, daca nu, nu. Bafta!
Daca vei incerca sa o inviti undeva... isi va da seama ca o placi, fetele din ziua de azi sunt inteligente. Sper ca te-am putut ajuta
Daca o iubesti. si daca sunteti prieteni asa buni, nu trebuie sa o duci neaparat in mall, crede-ma este de ajuns sa ii spui ca vrei sa faceti o plimbare, ii arati un loc frumos sau un loc care conteaza pentru tine, ii spui ca prietenia voastra a evoluat si tu ai inceput sa simti ceva mai mult pentru ea. si totul o sa vina apoi de la sine, o sa fie bine :* vorbeste-i frumos, fii calm cu ea si arata-i sentimentele inainte sa le spui :* mult succes!
AI putea sa-i spui ca simplu ca o placi sau sa va plimbati sa-i iei un trandafiras sau o floricica si sa eu dai.
Sau sa o duci l cinema la un film de groaza la care sa se sperie putin nu sa o traumatizezi )) si sa o iei in brate. pa-pa
sper ca te-am ajutat si multaa baffftaaa:*
NPower123 întreabă: