1 vrei un prieten? si ii zambesti
2 esti o fata speciala
3 imi place totul la tine
Io tot asa placeam mult o fata doar ca ea stia ca mie imi place de ea si intr-o zi mi-am luat inima in dinti am luat-o deoparte si am intrebat-o daca am o sansa la ea... dar ea a spus ca nu poate in situatia ta o sa spuna da. nu stiu incearca asa sper ca te-am ajutat BAFTA LA FATA
Interesant raspunsul de la Ignore
Poarta-te frumos cu ea,mergeti impreuna la un suc,in parc,la un film,iar un cadou neasteptat ar fi super.
Cand iesiti in oras cumparai o floare,daca te cunosti de mai mult timp cu ea,cand sunteti impreuna incearca sa stai cat mai aproape de ea,sa o ti in brate, si isi va da seama.
Atunci cand consideri ca e momentul si ca o cunosti destul de bine, ii pui intrebarea "suspans"! Multa bafta!
Cine nu isi da seama daca cineva ne place? Incearca alta modalitate, nu ceea ce fac majoritatea. Daca placi pe cineva, automat esti disponibil oricand pentru ea, stim cu toti asta. Ceea ce trebuie sa faci, e sa te gandesti ca i-ai fi spus, nu-i spune, mie imi place ca ea sa spuna asta suna mai misto Du-te tu cu ea, fii langa ea si isi va da seama ca e cu tine