| Alexxxunder a întrebat:

imi place de o fata mult si vreau sa-i spun ca o plac dar nu asa : Te plac vrei sa fi cu mine laughing. ci asa mai finut sa isi dea seama dar sa nu fie de genu ala direct (sa se subanteleaga) plss care ma ajuta dau funda +vott

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

1 vrei un prieten? si ii zambesti
2 esti o fata speciala
3 imi place totul la tine

| HotDark a răspuns:

Io tot asa placeam mult o fata doar ca ea stia ca mie imi place de ea laughing si intr-o zi mi-am luat inima in dinti am luat-o deoparte si am intrebat-o daca am o sansa la ea... dar ea a spus ca nu laughing poate in situatia ta o sa spuna da. nu stiu incearca asa happy sper ca te-am ajutat BAFTA LA FATAwinking

| Turquoize a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai dragut daca ai intreba`o daca are un prietenhappy

| KefDeKef a răspuns:

Interesant raspunsul de la Ignore laughing
Poarta-te frumos cu ea,mergeti impreuna la un suc,in parc,la un film,iar un cadou neasteptat ar fi super.
Cand iesiti in oras cumparai o floare,daca te cunosti de mai mult timp cu ea,cand sunteti impreuna incearca sa stai cat mai aproape de ea,sa o ti in brate, si isi va da seama.
Atunci cand consideri ca e momentul si ca o cunosti destul de bine, ii pui intrebarea "suspans"! Multa bafta!

| IbeS a răspuns:

Cine nu isi da seama daca cineva ne place? Incearca alta modalitate, nu ceea ce fac majoritatea. Daca placi pe cineva, automat esti disponibil oricand pentru ea, stim cu toti asta. Ceea ce trebuie sa faci, e sa te gandesti ca i-ai fi spus, nu-i spune, mie imi place ca ea sa spuna astawinking suna mai mistobig grin Du-te tu cu ea, fii langa ea si isi va da seama ca e cu tinehappy