Paai de unde sa incepem. vreau sa stiu catzi ani aveti asta conteaza apoi contacteaza`ma la privat vreau sa te ajut cred ca stiu cum
Salut, am si eu aceeasi problema.doar ca eu am fost cu acea fata si dupa ce ea m-a lasat pentru altul a inceput sa ma caute si sa imi spuna ca regreta ca ma iubeste pe mine si ca alea alea. Ea s-a despartit de acela pentru care m-a lasat, dar eu eram plecat din localitate pentru 2 zile, timp in care s-a combinat cu altul cu care este si acum. Ea inca imi da smsuri ne intalnim ne sarutam ne tinem de mana imi spune totimpul ca ma iubeste si ca insemn totul pentru ea. Eu i-am spus ca sa se desparta de prietenul ei si sa fim impreuna din nou dar ea a spus ca el totimpul cand ea face ceva gresit ii spune nu-i nimic draga nu-i nimic. Oare ce ar trebui sa fac? Oare cand spune ca ma iubeste ma minte sau poate chiar vorbeste serios? Oare sa incerc sa ma bag intre ea si prietenul ei? Si mai este ceva: vineri o sa fie seara liceului la liceul meu si ea a spus ca vrea sa dansam, doar ca eu daca o sa beau putin si o sa prind curaj o sa o sarut:-s. oare daca vede prietenul ei ce se intampla?