| adbu a întrebat:

Imi place de-o fata si am incercat sa fac cunostinta cu ea prin intermediul unui prieten care-o stie. Cum? Sunt interesat sa invat franceza si ea stie bine limba asta. A fost foarte draguta si m-a ajutat cu o carte pe care a trebuit sa o xeroxez. Cand am venit sa iau copia iar ea cartea, ea a intarziat si m-a rugat pe facebook sa o sun (oferindu-mi tot atunci si numarul ei de telefon). A preferat sa imi spuna telefonic ca are nevoie de doua cafele la pachet de la o cafenea din apropierea xeroxului ca sa fie gata cand ajunge. Zis si facut. Cafelele nu erau pentru noi doi ( nu m-a deranjat asta)...era pe fuga ca trebuia sa ajunga in alta parte. In fine. I-am multumit frumos ca m-a ajutat si i-am propus drept rasplata sa iesim candva. Mi-a raspuns ca nu poate prea curand ca are examene. Intrebarea mea este: ma place fata asta catusi de putin odata ce m-a ajutat fara sa depun un efort prea mare s-o rog si mi-a oferit cu usurinta si numarul ei de telefon? E normal ca o fata sa isi ofere numarul de telefon asa usor? Multumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea devreme să admiți sau nu că te place. cunoașteți-vă mai bine și vedeți cum decurg lucrurile.

| sofisis a răspuns:

Da, e normal sa isi ofere numarul de telefon. Nu toata lumea trateaza un numar de telefon ca secret de stat.
Din cele relatate nu prea avem cum sa tragem concluzii dar daca ar fi sa o trag de par as spune ca daca voia cu adevarat sa iasa cu tine, nu conta ca are examene. Ca nimeni nu invata NON-STOP.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Vesti proaste.Numarul de telefon nu e un sarut, amice.Ti-a oferit numarul ei de telefon ca sa aveti o cominicare, o legatura.Acum e randul tau sa o transpui la o legatura sentimentala.