Sarut-o, prinde-o intr-o stare vesela si sarut-o, asta e mult mai eficient decat orice intalnire, complimente, flori si cadouri; arata-i practic ca vrei cea ce vrei!
Dacă numai este într-o relație, încearcă iară, scoate-o în oraș sub pretextul că vrei să te plimbi cu ea, e taur, e romantică, îi poți oferi o floare, două trei complimente și o faci să cedeze. Ai șanse, mult succes.
Din punctul meu de vedere ea te cam place! Daca ea nu este acum intr-o relatie atunci arata-i ca o placi si cine stie..., iar de uitat nu o poti uita asa usor! Bafta si sper ca te-am putut ajuta!
Salut ce a ce ai povestit tu reiese ca ea te considera un prieten foarte bun un "frate" slabe sanse sa fii cu ea sfatul meu ar fi sa tio imaginezi ca o sora bafta
Pai acele gesturi care le face ea tradeaza o dragoste deosebita. Sfatul meu e sa nu ti-o scoti din cap ci sa o inviti la o intalnire(ca intre prieteni) si sa ii faci complimente sa ii dai flori etc.Si la sfarsit intreab-o daca vrea sa fie cu tine.Suces
Cred ca cel mai bine ar fi sa te muti in alta banca, nu cred ca vei avea sanse cu ea odata ce ti-a zis ca vrea sa fiti doar buni prieteni.E ceva gen-TIN LA TINE CA LA UN FRATE...dar cine stie