| StarMD a întrebat:

Imi place de o fata si i-am spus ca imi place de ea si ea a spus ca ma vede ca o mina de ajutor, ce sa fac ca sa-i placa de mine?

Răspuns Câştigător
| SorinTudor a răspuns:

Ajut-o cand are nevoie si invit-o din cand in cand la un suc sau orice alta activitate happy

8 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Flotari

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu poți obliga pe nimeni să te placă, renunță!

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, cand stii ca are nevoie de ajutor, cand vezi ca o ataca cineva chiar si verbal, ia-i mereu apararea, si cu timpul va prinde drag de tine fata si te va iubi chiar. Bafta!

| HaHaGirl a răspuns:

Ce disperat esti copile, dragostea vine de la sine nu trebuie smulsa, stai chilllll!

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Trebuie sa o ajuti cand are nevoie in acest fel va puteti apropia si poti sa o onviti la un suc sau o activitate sau oricealtceva

| GigiMD a răspuns:

Fugi de ea, te-a bagat in friend zonewinking

| izabela202020 a răspuns:

Nu poti face nimic ca sa-i placa de tine odata ce tea zis clar ca nu vrea nimic mai mult conformeazate, iar pentru tine ca sa nu iti fie greu cand stai in preajma ei eu zic sa stai cat mai putin

| Alexa_Larisa_1997 a răspuns:

Pai daca a zis ca te vede ca o mina de ajutor insemna ca poti fi alaturi de ea in orice moment, incearca sa te apropii de ea si sa afli daca are o problema, poate incearca sa iti transmita prin aceasta ca are nevoie sa se confeseze cuiva si tu esti persoana care ii poate fi alaturi. succes!