| ReZiSTorr a întrebat:

Salut.Imi place de o fata, vorbim de vreo 2 saptamani in fiecare zi cam asa, dar imi e groaza/rusine sa o chem la o plimbare deoarece mi-e frica ca o sa primesc un mare refuz.Ce sa fac? Nu mi-a placut de mult de o fata asa tare, iar ultima relatie s-a lasat cu o dezamagire totala.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stii sigur pîna nu incerci, poate va accepta sa vă plimbati singuri, sa o scoti la un suc si la o prăjitură, de ce nu, încearcă propune i, tu ce varsta ai? Dar ea?

| ReZiSTorr explică (pentru CristiDinBucuresti):

20 de ani avem amandoi.Suntem din acelasi oras si la acelasi camin(suntem la facultate)

| Violleta2022 a răspuns:

NU asa se procedeaza, sa renunti inainte sa fii incercat ceva.
Din start esti un om care va pierde intotdeauna, prin faptul ca esti negativist.
De ce sa nu incerci? daca fata te place si vrea sa fie cu tine?
De ce dai cu piciorul la unica sansa sa fii fericit?
Schimba-ti mentalitatea ca vei pierde toata viata, daca esti un om negativist.

| corbulalbrosu a răspuns:

Singurul metoda prin care poti afla in mod sigur daca fata te accepta sau nu ca prieten intim, este cea de a-ti incerca norocul conform zicalei fie ce-o fi. Daca esti norocos ai castigat, iar in cazul in care esti ghinionist si te refuza, vei sti ce trebuie sa faci in continuare. Trebuie sa fii constient ca dragostea cu sila nu se poate infiripa in situatiile in care atractia sentimentala nu este reciproca. Bafta. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| 70gabriela70 a răspuns:

Buna!
Cred ca e o intrebare retorica. Vorbeste cu ea! Incearca. Primesti un refuz inseamna ca nu e aleasa, nu e pentru tine.

| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Hei!
Crede in tine!
Nu poti fugi la nesfarsit de lucruri, nu cred ca vrei sa aiba cineva curaj inaintea ta! Si daca te refuza accepti! Nu este sfarsit de lume si nici singura fata! Cu rusinea mori de foame! Nu ai ce sa faci in viata cu ea! Lucreza la asta! Iesi! Citeste! Comunica! Nu e nevoie sa faci cine stie ce sacrificii, iesi un pic din zona de confort! Fa ceea ce e mai greu pentru tine, hmm ce e mai greu pentru mine, pai sa vorbesc cu fata x. pas cu pas, azi vorbesc putin, maine mai mult, poimaine mai mult si peste o saptamana o inviti la o plimbare, ei bine, cand o sa reusesti o sa prinzi curaj si incredere, o sa te simti bine si chiar daca te ar refuza, tu deja ai evoluat si o sa ii para rau ca te a refuzat! happy
Pai bafta! Sa ma anunti de reusita.

| Pepsi599 a răspuns:

Încearcă să vorbești cu ea