Cand iti place de o fata,nu faci rost de id-ul ei,de numarul de telefon,de nimic. Poate nu vrea sa fie deranjata,poate nu-i place de tine. Dumnezeu ne-a dotat pe noi,muritorii de rand,cu grai,cu inteligenta,etc. De aceea,trebuie sa-ti infrangi orice emotie,si sa -i spui cumva. Mai bine te faci de rusine,facand vreo gafa,decat sa incerci s-o abordezi asa de impersonal,pe net. Daca totusi nu-ti gasesti curajul necesar,mai bine scrie-i un bilet,pe care i-l daruiesti personal. mai bine mai romantic,decat rece si neinspirat pe net. Vei avea mult mai multe sanse procedand asa,pentru ca verba volant, scripta manent (vorbele zboara, scrisul ramane)!
Nu trebuie sa-ti fie rusine.adica pana la urma sunteti colegi baga-te in seama cum a zis naky si faza cu ID. asteapta sa ti-l dea ea.nu face tu rost de el.ia-ti inima in dinti si spune-i.nu ai nimic de pierdut.bafta da-mi un mesaj privat daca tia iesit ceva
Mda sincer mi se pare o tampenie asta cu rusinea ia'o usor mai intai vorbeste cu ea spune'i chestii dragute intalniti'va, fa'i cadouri ( ciocolata, flori etc... ) si dupa spune'i ca o placi si dupa te descurci
P.S. am 10 ani si am o prietena
Hei.pentru ce sa iti fie rusine? baga id,doar esti baiat fii tupeist ca nu are ce sa ti se intample,stii cum se zice,,Incercarea moarte n-are"Adica,depinde si in ce cls esti si cum vrei sa o cuceresti,vb cu ea pe net,mai intai ca niste amici,arata-i ca nu vrei nimic altceva decat sa fiti prieteni,ia o usor si pe urma spune-i,,stii,vorbim de atata timp, ma simt atras...tu ce zici? as vrea sa stau cu tine sa ne cunoastem mai bine, o sansa de m-ai da" Hai ca deja dau in drama (asta era o paranteza) Deci fii tupeist nu ai ce pierde.Succes!
Ce pierzi daca ii bagi id de mess in lista? Iti este frica de un raspuns negativ din partea ei? intreab-o ce filme ii plac sau ce muzica asculta.s.a.m.d.sunt milioane de subiecte pe tema carora ati putea sa discutati. Cu rusinea nu ajungi nicaieri