Pai baga-l in lista si vb cu ea, incearca sa-i spui de la bun inceput cam ce simti tu ca sa stie si ea, sau cu ajutorul unui prieten sau a unui coleg afla daca are prieten si ce fel de persoana e.Intotdeauna cand esti sincer faci bine sau faci rau, dar cred ca decat sa stai pe jar si sa te gandesti daca te place daca nu, atunci vb cu ea si ii explici ce simti.Succes,ai incredere in tine ca POTI! sper ca ti-am fost de ajutor. O zi minunata,
Incerca sa intrii in vb cu ea... cel mai simplu e pe mess..asa ca fa-ti curaj si adaug-o in lista!
Intreab-o care sunt hobyurile ei. ce o pasioneaza. pentru a vedea punctele comune si asa se initieaza convorbirea. bafta!
Buna
pai prima data trebuie sa iti invingi timiditatea intra si tu in discuti cu ea (imprietenitiva ) apoi daca vrei poti sa ii dai comentari pe hi5 daca ai spus ca ai hi5 ei apoi o sa vezi ca si ea iti va da comentari apoi adaug-o in lista de mess si intra in discuti banale (intreab-o ce a facut azi sau ce mai face ), apoi poti sa ii spui ca ai sa ii spui ceva iar ea te va intreba '' ce '' si tu ii vei spune ca orice viteaz (doar esti baiat si nu trebuie sa iti fie rusine ) imi placi ei i se va misca inima si o sa iti spuna si ea ce simte sper sa iti functioneze eu iti urez succes