anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat care e gen alone, nu prea a fost in relatii, si ne cunoastem. I-am zis ca il plac si mna a ramas cam uimit fiindca noi eram prieteni doar si mi-a zis ca nu stie ce sa mai zica. Cum ar trebui sa procedez mai departe?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ofera-i timp sa se gandeasca. Continua sa vorbesti cu el. Stie ca-l placi,iar daca simte la fel si isi doreste o relatie,te va contacta si-ti va vorbi. Dar, de altfel, poate va avea o retinere, mai ales daca e genul de persoana mai singuratica. Nu stii ce parere are cu adevarat despre acest subiect, asa ca, fii atenta la detalii: la gesturi, vorbe, modul in care te trateaza. Se poate da usor de gol.

Sper sa iasa bine! Nu fi insistenta, deoarece e enervant.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Probabil ca stie ca vrei relatie sau el te vrea ca amica si atat,sau poate au suferit in ubire si in tine a crezut si tu acuma i ceri ceva ce el poate nu crede in iubire, numai vorbi cu el despre asta dai timp sa se gandeasca, fi amica lui in continuare daca esti prietenta lui cea mai buna te cunoaste fb si tu pe el deci sti cum reactioneaza cand e vorba de relati, intrebal de ce nu a avut relati, daca a suferit

| Anni02 a răspuns:

Vorbeste cu el, vedeti ce aveti in comun :* intreba-l de ce nu a mai avut relatii... poate are o anumita parere despre fete happy

| EftimieTârgoviste a răspuns:

Pai il iei mai usor daca vezi ca e rusinos si incerci sa aflii daca si el te place dac ti mult la el il saruti si va vrea.
:*