| micutZa94 a întrebat:

Salut, imi place de un baiat(cinaret)intr-o zi de vara cu verisoara mea am plecat la prietenul ei,(acasa)insa eu nu vroiam.Ma intrebam ce sa fac eu acolo? nu vroiam sa fiu in plus, insa pina intr-un final ma convins verisoara si am plecat cu ea.Acolo de fapt era baiatul asta de care mie imi place mult, il stiam mai din timp pe el, insa atunci l-am vazut pentru prima data(real). Cind l-am vazut inima a inceput sa-mi bata foarte tare, nu stiu dc, apoi toti am venit in casa la prietenul (verisoarei), ea desigur a plecat in alta camera cu prietenul ei insa, eu am ramas cu el (cintaretu)el statea la PC eu pe pat priveam tv. Apoi dupa ceva timp vine si el pe pat, venea linga mine insa eu il ignoram ma duceam mai departe de el, pentru ca ma temea sa nu sufar insa din pacate asta si este.Nu ne-am (sarutat) insa ne cuprindeam vroia sa ma sarute eu il ignoram, i-am facut pina si masaj, avem ambii aceleasi gusturi ne place la ambii acelasi gen de muzica, si altele, cand il rugam sa-mi faca ceva(sa-mi aduca aceea sau mai stiu eu ce ) asta si facea). Cinda statea linga mine inima a inceput sa-mi bata foarte tare pina si el a observat aceasta. Mi-a povestit multe conflicte din viata sa a familiei sale, insa m-a rugat sa nu zic la nimeni., eua sta si fac ii respect dorinta, oricum nu-s genul de fata care sa se laude cu ceva sau sa zica ceva poate ca el ma priveste doar ca o prietena in care are incredere. Dupa aceasta ne-am vazut inca odata si atunci in fuga deoarece el okupat eu la fel si nu am vb mai nimica pe aceasta tema.Insa eu tin tare mult la el, pe net nu ii scriu, nu stiu cum rezist, insa nici el nu-mi scrie.Va rog prieteni dati-mi niste sfaturi ce sa fac tin prea mult la el ca sa renunt,. va rog mult ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Deci era cinaret, atunci e bine, ce înseamnă numai tu știi. Cinaret.