| potarnicuta a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din oras. Mai e o fata la cere-i place de el. Stie cineva cum l-as putea atrage mai tare? Ea se da pe langa el. Eu ce sa fac?

9 răspunsuri:
| OlariuRox a răspuns:

Buna! acea fata e o panarama nu face nimic iesit din comun pentru a nu te pune intr-o lumina proasta.Fa rost de numarul lui sau id lui si contacteazal, daca aveti prietenii in comun iesiti la un suc sau la o plimabre si bagatae in seama cu el.cel mai bine e sa te dai bine pe langa prietenul lui bun si roagal sa te ajute.

| DaW a răspuns:

Pai, vorbeste cu el, arata-i ca esti mai ''buna '' ca fata aia, nu fii timida big grin :*spune-i tot ce simitiwinking - sunt baiat stiu mai bine. ce vrem de la o fata.happy sa fie amabila, sa se bage prima in seama, sa nu fie timida.laughing

| brokxy a răspuns:

Fii tu insati. Poate e doar o dragoste trecatoare. Discuta cu el nu fii asa de timida dar nici prea insuportabila. Nu trebuie sa te agiti poate e o simpatie trecatoare? Si eu am avut de astea, dar uiti repede de el. In orice caz fii tu insati! ( :

| desdemona a răspuns:

Fii tu insati. Daca te va placea pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce pretinzi a fi, atunci cu siguranta. Daca nu, nici nu iti mai bate capul.

| Charice a răspuns:

Daca ea e asa tu nu o copia fi mai naturala aiata-i ca esti mai speciala ca ea si ca tu esti cea cu care s-ar potrivi happy te :*

| mona a răspuns:

Important e pe care dintre voi va place el, baga-te si tu in seama cu el

| TheAvenger00 a răspuns:

1).Sa ii zambesti des dar discret
2).Sa razi la glumele lui chiar daca sunt penibile si nu au nici-un sens
3).Sa il privesti in ochi
4).Sa fii intelegatoare cu el
5).Sa te imbraci cat poati tu de feminin
Cam atata... Sper ca te-am ajutathappy

Bafta!

| Walve a răspuns:

Vorbeste cu el, dar sincer nu merita sa "concurezi" niciodata pentru un baiat. Daca o sa vrea el ceva cu tine, bine. Daca nu, asta e!

| NoNameexd a răspuns:

Fi diferită și stai la locul tău acolo.Că poți fi remarcată mai ușor și mult mai apreciată pentru lucrul ăsta, că dacă băiatul acela te place, o să te placă așa cum ești, fără nimic altceva. Fetele cuminți sunt mai apreciate decât curvele, fi sigură! Multă baftă cu băiatul!