Buna! acea fata e o panarama nu face nimic iesit din comun pentru a nu te pune intr-o lumina proasta.Fa rost de numarul lui sau id lui si contacteazal, daca aveti prietenii in comun iesiti la un suc sau la o plimabre si bagatae in seama cu el.cel mai bine e sa te dai bine pe langa prietenul lui bun si roagal sa te ajute.
Pai, vorbeste cu el, arata-i ca esti mai ''buna '' ca fata aia, nu fii timida :*spune-i tot ce simiti - sunt baiat stiu mai bine. ce vrem de la o fata. sa fie amabila, sa se bage prima in seama, sa nu fie timida.
Fii tu insati. Poate e doar o dragoste trecatoare. Discuta cu el nu fii asa de timida dar nici prea insuportabila. Nu trebuie sa te agiti poate e o simpatie trecatoare? Si eu am avut de astea, dar uiti repede de el. In orice caz fii tu insati! ( :
Fii tu insati. Daca te va placea pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce pretinzi a fi, atunci cu siguranta. Daca nu, nici nu iti mai bate capul.
Daca ea e asa tu nu o copia fi mai naturala aiata-i ca esti mai speciala ca ea si ca tu esti cea cu care s-ar potrivi te :*
1).Sa ii zambesti des dar discret
2).Sa razi la glumele lui chiar daca sunt penibile si nu au nici-un sens
3).Sa il privesti in ochi
4).Sa fii intelegatoare cu el
5).Sa te imbraci cat poati tu de feminin
Cam atata... Sper ca te-am ajutat
Bafta!
Vorbeste cu el, dar sincer nu merita sa "concurezi" niciodata pentru un baiat. Daca o sa vrea el ceva cu tine, bine. Daca nu, asta e!
Fi diferită și stai la locul tău acolo.Că poți fi remarcată mai ușor și mult mai apreciată pentru lucrul ăsta, că dacă băiatul acela te place, o să te placă așa cum ești, fără nimic altceva. Fetele cuminți sunt mai apreciate decât curvele, fi sigură! Multă baftă cu băiatul!
Daniela_6859 întreabă:
Mutubal întreabă: