| LallaPicciPicci a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa de la mine. Este foarte simpatic, dragut, dulce, grijuliu, arata bine... genul de baiat dupa care se tin foarte multe fete. Ne intelegem super bine si exista atractia aceea. ma imbratiseaza, ma pupa pe frunte, vorbim despre orice, luam ore de mate impreuna dupa scoala, ma priveste intr-un mod pervers si nu stiu ce sa cred sau sa fac fiindca are prietena. A batut apropouri de ce ne intelegem noi asa bine si eu totdeauna schimbam subiectul sau taceam si nu raspundeam. O sa ne petrecem revelionul impreuna. credeti ca ar trebui sai vorbesc despre ceea ce simt sau sa nu o fac si sa il las sa-si continue relatia?

Răspuns Câştigător
| PsychologistT a răspuns:

Nu trebuia sa eviti discutia pe care el o incepuse despre voi doi, era o incercare de a lamuri lucrurile, iar tu ai dat cu piciorul.
Acum tu va trebui sa faci pasul asta, si sunt convinsa ca nu o sa-ti fie asa usor.
Daca nu ai curaj, provoaca-l pe el sa deschida din nou subiectul.

2 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Bună!
Dacă el te place şi vrea să fie cu tine împreună va renunţa la relaţia pe care o are acum. Atunci când nu va mai fi într-o relaţie poţi să îi spui ceea ce simţi pentru el. Până atunci e mai bine să stai la locul tău. Oricum băieţi trebuie să facă primul pas, părerea mea.
Baftă!

| Bizzle a răspuns:

Păi dacă are deja o relaţie, încearcă să menţineţi relaţia de foarte buni prieteni, căci totuşi băiatul e într-o relaţie. Însă încearcă să îi arăţi că totuşi ţii foarte mult la el şi că poate aţi vrea să fiţi mai mult decât prieteni. Probabil dacă te place pe tine mai mult o să o lase pe ea, poate.Dar acum cum crezi tu, eu aşa zic. O zi bună!