Cel mai bine este sa vorbesti cu el foarte sincer daca ti cu adevarat la el! Nu trebuie sa iti pese de parerea celorlalti, care de multe ori sunt rautaciosi.Ai putea fi fericit cu el daca te place, deci exprima-ti sincer sentimentele fata de el
No risk, no chance!
Mult noroc!
Te-a intrebat daca il placi...
ce vrei mai mult de atat?
eu sincer cred ca te place
app, dc l-ai mintit zicand ca il vezi cat ca pe un amic?
spune-i ce simti, eu una sunt sigura ca daca o sa ii spui o sa ramaneti impreuna
mult succes:*
Daca il placi cu adevarat spune'i ce simti. Nu asculta ce spun ceilalti, oamenii sunt rai!
Bafta
Alecslicios : `Tu-ti gura ma`tii de retardat. Ma cocalar infect ce esti, site`ul e facut pentru ca cel care pune intrebarea, sa primeasca raspunsuri care sa-l ajute.Nu sa ne arati cum te`o invatat ma`ta sa vorbesti.Ai zis ca ai fost refuzat de fete, pai normai ba baiete in ce hal stii sa vorbesti nici nu ma mir. Tampitule! Habar n`am sa scrii corect si te spargi in figuri.Troaca ma`tii. Daca nu ai nimic de zis, taci dracului din gura. In legatura cu intrebarea, spune`i ce simti cu adevarat, si da`i dracului pe ceilalti, care`si dau cu parerea, sunt prea egoisti ca sa iti vrea tie binele.Nu ar trebui sa iti pese de ce zic, cat timp ai prietene care sa te ajute daca treci printr`o situatie grea. :*
Spune-i ce simti cu adevarat nu te mai lua dupa ceilalti.credema eu stiu ca am pierdut foarte multe ascultand de gura oamenilor in viata de zi cu zi... spune-i ca il placi si gata nu ascultati de ce zic ceilalti! Regula