| 1234BLAZER1234 a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata din scoala mea, adica invatam amandoi in aceeasi scoala.Eu sunt clasa a8a si ea e a7a.O plac de mult si ea la fel ma place, chiar mia si zis asta (3-4 luni) dar de abia astazi am *inceput si noi*.Ea este putin rusinoasa, eu deloc.Azi am mers cu ea in baie si i-am zis mai multe chestii si dupa s-a rusinat si nu a vrut sa stea mult, adica eu voiam sa o iau in brate etc si ea a plecat.Sa nu va imaginati ca: eu m-am dus spre ea sa o iau in brate si a plecat. NU, inainte sa o iau a plecat.dar nu asa direct, a mai stat putin, s-a uitat la mine si a zis ca *nahh, eu plec*Oare ma place cu adevarat?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi de obicei cam asa fac fetele cand sunt cu adevarat emotionate.Ar fi mai bine daca ai iesi cu ea si ai vorbi atunci cu ea pentru ca poate ii era frica sa intre cineva in baie atunci. ceva profi sau colegi idk
Daca tot ti o zis ca te place, pai te place

| TanteMarianne a răspuns:

Ce pot sa zic. Poate chiar e timida si e o persoana mai privata.Adica nu e genul de fata cu care te saruti in mijlocului intersectiei.
Dar este si posibil pe moment sa fii observat la tine ceva care nu suporta.Te-ai basit din greseala sau aveai cumva scula ridicata?
Daca aveai scula ridicata probabil s-a speriat nitel crezand ca vrei s-o violezi. Sau aduti aminte ce i-ai spus in baie.I-ai spus ceva pervers sau vulgar? Atunci de aia a plecat. Daca totul a decurs normal, atunci poate nu se simte pregatita.
Mai e si o varianta sa nu ii dea parintii voie sa aiba o relatie si atunci evident ca a plecat.
Vorbeste cu ea intr-un loc mai privat si incearca sa-i castigi increderea.

| 1234BLAZER1234 explică (pentru TanteMarianne):

Totul a decurs normal, probabil e faza si cu parintii.e o idee, mersi.

| StefanCosmin a răspuns:

Gandeste te ca o fata a renuntat la sentimentele pentru mine, ca dupa doua zile sa mi spuna ca au revenit, acum nu ca vreau sa te descurajez, dar :
1. Ori nu te mai place
2. Ori e fooarte rusinoasa, insa incearca sa ii spui ca e ok sa ti spuna intr adevar ceea ce simte

| Deyne a răspuns:

E doar rusinoasa. E posibil sa te placa. Multe fete evita imbratisarile, contactul cu ochii la inceput. Trebuie sa ai rabdare, daca chiar te place..totul vine de la sine. Good luck!