Frate,chestia asta cu popularismul e expirata....incearca sa iti schimbi mentalitatea, sun-o si intra in conversatie cu ea, intreab-o ce face chestii d'astea.la final intreab-o daca i-ar face placere sa va intalniti in oras, daca zice da o scoti si u la un suc si o prajitura, dar ce e cel mai important cand te intalnesti cu ea sa ii cumperi 1 (UNU) trandafir rosu.mancand la prajitura acolo, ii faci si u ceva complimente, si ii spui ca iti place de ea (si alte discutii)cel mai important este SA NU TE INTIMIDEZI! daca nu vrea sa iasa cu tine in oras, ii spui ca raspunsul ei te cam dezamageste..PS acum ajuta-ma si tu pe mine si fa ce iti zic sa nu scriu naiba romanu' asta degeaba chiar sunt curios daca o sa dea roade sfatul meu
Inainte de toate, vreau sa vorbesc cu ea pe facebook, dar nu se cam deranjeaza sa-mi raspunda. Mi-a fost colega de clasa(dupa cum ai vazut si in intrebare). Cred ca nu o sa am nicio sansa la ea. Asta e. Deja i s-au urcat fitele la cap, cum a vazut ca e mai cunoscuta, cum gata...