Povesteste cu el, intreaba-l si pe el diverse chestii. Un semn ca are si el ceva sentimente fata de tine ii daca este interesat de chestiile despre care ii povestesti, si ca discutia se indreapta mai mult spre persoana ta. Sau poate fi asa doar din cauza ca ii foarte politicos.
Daca te cauta el dupa ce ati inceput sa povestiti, daca te intreaba el cum s-a rezolvat cutare problema despre care i-ai povestit inainte, atunci inseamna ceva.
Cand simti ca este momentul, intreaba-l daca nu iesiti undeva la plimbare ca sa povestiti, ca ii nasol sa tot scrieti la tastatura cand puteti vorbi fata in fata.
Petreceti mai mult timp impreuna, convorbiti mai mult, mergeti la un suc. Ai putea sa ii spui sentimentele tale in fata, nu te ascunde, niciodata nu stii, si apropo nu te lua dupa gura altora.
Ei bine multi zic ca e bine sa trimiti biletele e gresit va crede ca esti banala trebuie sa vorbesti cu el despre chestia asta deschide cumva o convorbire si spunei...fi tu insuti sau da i tot felul de semne cum ca il placi privestel intr-un mod diferit arata-i ca il iubesti
Pey ar trebui sa vorbiti mai mult.sa va impartasiti pasiunile si sai arati ca nu ai niciun secret fata de el( in afara de asta ) asa el o sa te creada sincera si poate o sa inceapa sa te placa si el.dar nu asa din prima. dupa o luna poate cine stie o sa fiti impreuna.asa sa mai intampla si cu o prietena de-a mea nu stia cesa fac ca ii placea de un baiat.dar mi-a ascultat sfatul si acum sunt impreuna.pa :X
Pey fa-ti curaj si spune-i adevarul.si da el ar trebui sa faca primul pas, dar daca il faci tu nu este nimic grest in asta. inca odata iti spun : fa-ti curaj si spune-i adevarul
Nu vreau sa-i spun in fata...am frica de faptul cum va reactiona... sunt timida si nu am destul kuraj s-o fac!
Si inca ceva prietenele imi spun sa nu-i scriu prima adica acolo mindrie ca el trebuie sa faca primul pas si chestii chestii? cum credeti au dreptate sau nu?
anonim_4396 întreabă: