| Lile@... a întrebat:

Salut ...imi place foarte mult de un baiat ne vedem foarte rar aproape deloc si totusi cind o sa ne vedem. cum il pot face sa se indragosteasca de mine? (dau fundita celui mai bun raspuns).

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

E cam greu dar nu imposibil! Ai nevoie de timp si multa rabdare!

Fi tu insuti.Intai,incearca sa te bagi cu el in seama si fa in asa fel incat sa deveniti amici.Intereseaza`te ce hobby`uri are si vorbeste cu el pe teme de astea, pretextand ca si tu esti interesata de acest subiect chatterbox
Odata ce ati devenit amici o sa iti fie mult mai simplu. Ajuta`l cand are probleme, fi langa el cand are nevoie de cineva, arata`te interesata de el si de interesele lui.

Incetul cu incetul o sa se indragosteasca de tine, daca sti sa-l iei cu rabdare:p
Bafta! :p

3 răspunsuri:
| didu48 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun mod de a cuceri pe cineva este indiferenta. Si nu o spun asa, ca asa imi vine mie. O spun pentru ca si eu am fost in aceeasi situatie si mama mea m-a sfatuit sa fac in felul acesta. Si a mers. Ce-i drept, ca a durat mai mult decat sa ma fi dus direct in bratele lui si sa ii spun ce simt si sa par ca o depravata ca sa nu zic altceva.batting eyelashes Sau daca tu vezi ca el nu are nimic pentru tine, eu stiu, nu cred ca poti sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine, ca dragoste cu sila nu se poate. Te-am pupat :*

| puiuc a răspuns:

Daca ai posibilitatea si are si el incearca sa faci cumva sa va petreceti mai mult timp impreuna si cand sunteti arata-i ca ai atractie la el la ceva ce face si tie iti place iar el o sa observe ca iti place si ii dai inportanta la ce face o sa traga spre tine.

| alina_7697 a răspuns:

Perfect de acord cu Timea