Mai bine varianta 2
Pana la urma ii spui ce vrei. Dar fii mai scurt : imi placi, te-am vazut de mai mult timp, hai la o cafea ( ii spui sa mearga nu daca vrea sau doreste)
Salut! Cînd te mai duci pe acolo si o vezi singură nu cand are clienti sau cand are treaba intreaba o cum o cheamă, eventual daca ea este de acord face ti schimb de numere de telefon, si c am atit, daca i ti va da numarul ei atunci pasul urmator este sa i dai un mesaj pe whatsap ca sigur are whatsap, sa i spui cine esti ca poate fata te a uitat, sa o intrebi ce mai face, cand mai treci pe la magazin mai intrii la ea o saluti, si o poti intreba cum va petrece Craciunul, nu îi propune acum relatie de niciun fel, tu acum esti in perioada de tatonare de a o cunoaste mai bine pe fată, intreaba o de familie daca mai are frati surori, daca ea i ti spune ca nu are timp de vorbit cu tine inseamna ca te respinnge frumos, are prieten, si in cazul acesta daca ea are pe cineva atunci este cazul sa te retragi oricît de mult o placi pe ea, nu îi poti strica relatia actuală ca vrei tu.Esti din Bucuresti tu? Si in ce magazin ai cunoscut o pe fată?
Incearca cu prima varianta. Daca are timp la dispozitie poate continuati si cu a diua varianta.
Daca mergi des acolo sa cumperi in mod special de la ea, isi va punea ea vreo intrebare. Poti sa mergi sa iei ciocolata sau lucruri stil cadou si poate te intreaba pentru cine sunt Apoi poti sa spui "uite ma gandeam sa ti le dau tie".
Nu cred ca va intreba ea pentru cine sunt, asta e indiscretie ce treaba are o vinzatoare din mol pentru cine cumperi, si sa presupunem ca ar fi atit de proastă sa intrebe asa ceva cîti clienti ar fi dispusi sa si zica pentru amantă cumpăr dragă ca poate vinzatoarea aceea este intr-un magazin de bijuterii vinzatoare de unde stim noi ce vinde ea?
NU! este total gresit vrei sa o cucerestisaui sa o faci interesta de tine? cati vin la ea si zic aceeasi chestie...fii tu diferit incepe cu o gluma sau fai cu ochiul si vezi ce reactie are si daca zabeste du te si spune-i ca are un zambet frumos sau ochii gaseti intri putin in vorba cu ea, DA NU MULT 2-4 minute si dupa ii zici sa iti dea Facebook ul sau instagramul trebuie sa fii diferit sa se intrebe "oare de ce nu mai stete orare ii facui eu ceva, imi sta parul naspa?' seara ii dai mesaj vezi sa nu pari disperat si de aici faci ce stii MULT NOROC!
Buna!
Parerea mea este sa te prezinti si dupa ii ceri un insta sau Facebook. Nu trebuie sa ii zici din prima ca iti place de ea.