| bbazadns23 a întrebat:

Imi place mult de o fata, e o distanta de vreo 40 de km dintre noi 2 si merg in vacante acolo la bunici. Eu stiu ca ii place mult de mine si prieteni de acolo cred 100%. Problema e ca eu sunt asa mai timid...Cand o sa merg acum in vara acolo, nu stiu ce o sa fac cand ma intalnesc cu ea, dati-mi niste sfaturi! va rog

Răspuns Câştigător
| Ursullets a răspuns:

Eu zic sa ii spui ce simti, mai ales daca esti asa convins ca si ea te place.S-ar putea sa se plictiseasca sa te placa iar tu sa nu reactionezi.
Curaj! :*

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să o inviți în oraș pentru început!

| Thextruexme a răspuns:

Socializeaza cu ea. Daca iti este prea greu sa vb cu ea pentru inceput mai iesiti de cateva ori cu mai multi prieteni. Dupa aia afli mai multe despre ea :sti despre ce subiecte ii place sa vb si unde ii place sa marga despre viata ei etc. te bazezi pe "cunostinte" cand o sa te intalnesti doar tu ce ea.Noroc.

| mikomin a răspuns:

Trebuie sa ii dai o ceapa...asa te va iubi

| Mara22 a răspuns:

Pai mai intai intreab-o (fara sa pari interesat ) daca e adevarat ce a spun prieteni tai, ei (nu conteaza) daca e adevarat ca pe tine te place. Daca neaga, prefate ca nu iti pasa, Sa nu ii se faca MILA de tine. Atat! Sper sa te ajute! Funda?