anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut imi place si mie de o fata am 10 ani si ea la fel suntem in aceeasi clasa si cand sunt bolnav mereu ma intreaba cum ma simt doar ca ea place pe alt baiat tot din clasa si nu stiu cum sa fac ca sa nu-l mai placa si sa ma placa pe mine pentru ca sunt inebunit dupa ea

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

E prea mica pentru o relatie. Nu ai cum sa o faci sa nu il mai placa pe el. Dooh! Si tu esti prea mic pentru o relatie, mai asteapta si poate cu timpul o sa ajunga sa te placa.

| andradutza_1926 a răspuns:

Pai, Vladut nu poti sa o faci sa te placa pe tine daca ea place pe altul, Asta e, incearca sa o uiti.

| DroGuleTz a răspuns:

Buna Vladutz
-Acea fata nu poate fi fortata sa nul mai placa pe colegul tau si sunteti prea mikutzi pentru o relatie dar mai asteapta poate acea fata se va indragosti de tine asa cum iti doresti tuh
fundita?

| 666_7474 a răspuns:

Ia-te de mana cu sano2 laughing Aia are 9 ani smug Valabil pentru amandoi: invatati sa scrieti romaneste, apoi intrati pe TPU, postati intrebari in limba romana si noi vom fi binevoitori si vom raspunde!winking

| vladut7373 a răspuns:

Dar fara sa o fortez

| cornel a răspuns:

Mda., pana la urma o sa se faca relatii si de 5 ani.straight facestraight face. Wtf cu oamenii astia?,