anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, imi place tare mult de un baiat care e de varsta mea in clasa cu mine, e a 4a.Pentru ca e foarte dragut si arata bine, toate fetele il plac.Am observat k ii place un pic de mine si vreau sa il intreb asta dar in fiecare pauza nu santem niciodata singuri ca sa-i spn. ori toate fetele stau in prejutul lui, sau ceva de chestiile astea, Va rog sa ma ajutati!

7 răspunsuri:
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Clasa a 4a? may bine vezy de scoalabig grinjoaca`te cu papusy

dar totusi... poti sa-l chemy pana afara! dupa scoala! un loc may putin populat si sa-i spuy!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dati chiloteii jos...si dati doua la fund. da tare.la scoala ma? nu tie rusine obrazului. te trimite mama si tata la scoala si tu ce faci? intra opta faci oral la wc cum am vazut tot pe aici pe TPU? baaaiii trezestete.fii domnisoara nu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prea mica, e doar o simpla simpatie, cel mai bine ar fi sa nu ii spui nimic happy

| M.T a răspuns:

Nu esti cam mica pentru asa ceva?straight face
in fine este treaba tatongue

pai dai de inteles ca iti place de el si apoi fa rost de id lui de mess sau spune-i ce simti in fata. dar apoi sa nu fi dezamagita:* bafta!

| Instinkt a răspuns:

Ce dragut mia mintesc cand eram mik:X ce vremuri vreau sa spun doar un sg lucru care ar trebui luat de toti copii in seama si aceesta este back to realyty

| pinkpanther_4414 a răspuns:

Draga mea in clasa a 4a inca ma jucam cu papusi, ce sa mai vorbim de placut baieti.Asteapta sa mai cresti ca ai timp suficient sa umbli dupa baietiwinking

| Helene a răspuns:

Buna! Si la mine s-a intamplat acelasi lucru:Imi placea de un baiat, toate fetele il adorau.Eu i-am spus pe mess ca il iubesc.Am crezut ca nu ma baga in seama si el mi-a raspuns ca ma iubeste si ii ie dor de mine.Acum suntem impreuna de 9 luni si am trecut in a 6a. Spune-ipentru ca poti pierde asa ceva si sansa.Si da esti micuta pentru prieten.Macar asteapta a 5a