| LeKaAlex a întrebat:

Salut, imi placea de o fata si i.am spus unui prieten sa.i spuna ei ca imi place de ea pe fb, ea a spus ca sunt dragut si amuzant dar a zis ca nu vrea sa fie cu mine. Intrebarea este : Care a fost greseala pe care am facut-o? Ca sa stiu pe viitor)

P.S Scuzati.mi greselile gramaticale sunt pe mobil) ( am 15 anii)

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu cauta de acum prietenia unei fete. Stiu, este o nevoie, este o dorinta destul de normala ca sa dorim sa avem pe cineva apropiat; dar mai intai trebuie sa cunosti caracterul persoanei respective, si pe urma sa ii ceri prietenia, si nu invers. Aici a fost de fapt si greseala ta -trebuia mai intai sa o cunosti si apoi sa intrii in vorba cu ea, sa-i ceri prietenia.
Poate ca vei spune: "daca nu vorbesc repede cu ea mi-o vor lua-o altii". Nu-i nimic daca se va intampla asta. Nu cauta compania fetelor care vorbesc cu multi baiati. Din contra: cauta compania fetelor care nu stau de vorba cu baietii si carora le este greu sa socializeze. Nu cauta niciodata o fata care se plictiseste repede de o relatie; mai tarziu se va plictisi si in timpul casniciei si e mereu in cautarea unor lucruri noi, in cautarea aventurilor.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Exista o vorba in popor: nu se trimit izmene prin calator!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrea bah, fata.E mica inca. Lol. Si tu inca esti mic, ce faci cu o iubita la 15 ani.Nu serios, ce faci cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca i-ai spus ca-ti place de ea prin intermediul prietenului tau.
Fa treaba cu cap!

| Shriti a răspuns:

Trebuia dragul meu sa ii spui tu singur, nu sa rogi pe altcineva.
In fine, nu e greseala ta, caci astea sunt sentimentele fetei, nu o poti influenta.

| sskrillex96 a răspuns:

Baga- te tu in seama cu ea si daca vezi ca vorbeste cu tine inseamna ca poti spera la ceva. Ea deja stie ca o placi si e posibil sa fie curioasa ce fel o sa incerci tu sa o faci sa te vrea. Daca te duce capu' reusesti. Bafta

| sskrillex96 a răspuns:

Bai #ramon2473, ai fi uimit cate potu face cu una de 16 ani, mica mica da ridicawinking. Mai ales daca e una care pe cat de mica e pe atat de buna s-a facut, ai muri numai sa o ai langa tine. Vb din proprie experienta, eu am 19 ani si am o prietena (fosta iubita) de 15 ani de ma ia ce lesin numai cand o vadwinking. Da fraieru de mine a pierduto..asta e.ce sa fac si eu big grin big grin