| DarkusEyes13 a întrebat:

Salut imi puteti da si mie cateva sfaturi cum sa aflu daca prietena mea ma inseala sau ma minte cu ceva (fara sa o intreb direct pe ea) nu stiu alternative pentru ca e un pic cam distanta de mine imi raspunde greu la mesaje si fata in fata nu ne putem vedea mereu... deci nu stiu ce sa cred

Răspuns Câştigător
| Daiana03 a răspuns:

Fii sincer cu ea. In primul rand intr-o relatie ar trebui sa existe comunicare. Daca ceva ti se pare inneregula, eu zic sa vorbiti despre asta. Si sa nu uiti, daca exista iubire, exista si iertare. Daca refuza sa vorbeasca despre acest subiect, atunci clar este ceva la mijloc. E normal sa fii suspicios (cu limita) pentru ca ti la ea, iar daca nu va intelege asta inseamna ca mai ai de cautat. Sper ca te-am ajutat. happy

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ne intrebi pe noi? tu esti singurul in masura sa afli.Te sfatuiesc sa ii dai crezare. Nu este deloc indicata gelozia ta nejustificata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarbatori fericite eu iti spun sa ii zici uite asa..."Am aflat ceva urat despre tine in legatura cu relatia noastra si nu ar putea sa mai mearga doar daca tu esti dispusa sa-mi zici adevarul."Daca-ti zice bine daca nu nu nu stiu daca va functiona dar incearca

| DarkusEyes13 explică:

Adica na... cum sa iti zic eu o intreb ca de ce imi raspunde asa de greu si imi zice mereu ca vorbeste cu un var de al ei m-am uitat in telefonul ei si am fazut multi baieti care ii avea trecuti,, varu, verix'' la sfarsit si ea mereu sterge mesajele indiferent daca sunt de la mine sau de la,, varu,, si normal ca intru la banuieli dar nu stiu cum sa procedez

| DarkusEyes13 explică:

Ai de *** mea, ai dat-o perfect laughing) dar de anul nou oricum i-o trag dar ma gandeam ca poate fi ce de durata mai mare si sa nu investesc dragoste si bani in ea daca oricum ma inseala (am dreptate?)

| DarkusEyes13 explică:

Dar pe bune acum imi puteti da un sfat cum sa fac sa aflu sau ma risc?

| DarkusEyes13 explică:

M-am facut planuri degeabaaa de anul nou sa fiu al dracu eu... nu mai poate sa vina crying(((((((((((((((( (sa ma invat sa nu imi mai fac planuri dinainte ca nu iese nimic) Ms mult tuturor celor care mi-au raspuns serios dar si celor care m-au amuzat, sarbatori fericite :*