| zuzu398 a întrebat:

Imi puteti explica si mie cum vine asta: plac de mult timp o fata si ea imi zice ca ma place si tine mai mult decat la un prieten la mine si ca stie ca nu am de gand sa o dezamgesc dar totusi se teme sa fim mai mult decat prieteni ca o sa ma piarda? nici eu nu as vrea sa o pierd dar tot nu inteleg de ce ii e asa teama de acest lucru. Multumesc!

5 răspunsuri:
| Andree33 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii demonstrezi ca nu are de ce sa ii fie teama..incearca sa ii explici ca asa cum sunteti acum nu va e bine nici unuia dintre voi..succes

| neutrino a răspuns:

Ii este teama pentru ca nu are incredere in tine. Tu i-ai spus cat este ea de frumoasa si importanta pentru tine, i-ai daruit o floricica si ai invitat-o sa beti un suc, undeva in parc?

| Ralucuttzzaaa a răspuns:

Cred ca ii frica sa nu o dezamagesti, vorbeste cu ea si explica-i cat de mult tii la ea, spuinei ca nu ai de gand sa o parasesti si roaga-o sa iti dea o sansa se ii dovedesti cat de mult tii la ea.Invit-o la un suc, cumpara-i o ciocolata, un ursulet (micul la inceput) o floare, gesturile marunte conteaza

| zuzu398 explică (pentru neutrino):

Am facut toate astea si mai multe chiar... dar zice ca a suferit inainte din cauza unuia si ii e teama ca o sa profit de ea

| alex71yonutz a răspuns:

Salut,o idee, cand te mai vezi cu ea, sarut-o pasional si promite-i ca nu te vei desparti de ea fiindca ti enorm de mult la ea.Bafta,sper sa rezi cu un raspuns