| Casa a întrebat:

Imi puteti spune cum e cu,, fluturasi din stomac,, cand esti indragostit. Si ce simti cand te saruta?

8 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Hmm chestii de genul nu prea se explica si se simt, iar atunci cand vei simiti iubirea atunci vei intelege cu adevarat.
Inca ceva.Atunci cand iubesti pe cineva... iubesti si punct.Nu iti explici de ce il sau o iubesti.Pur si simplu iubesti.

| xALeXdXx a răspuns:

Aceste sentimente nu pot fi explicate ci doar simtite [fiecare simte in felul lui]de aceea iubirea este un sentiment inexplicabil

| gabytz18 a răspuns:

Indem xALeXdXx

| llliii a răspuns:

Simti ceva in stomac si parca te ia c tremurat cand placi/iubesti pe cineva... si cand te saruta daca chiar placi persoana respectiva este ceva unic de fiecare data si parca de fiecare data te indragostesti iar de acea persoana si este un sentiment inexplicabil dar este ceva care mereu te face sa zambesti cand te gandesti la persoana pe care o iubesti/pe care o placi/ la care ti. sper ca te-am ajutatwinking.

| Notty a răspuns:

Pai...fluturasii in stomac este cand simti niste chestii nu stiu cum sa le explic deasupra stomacului cand esti indragostit te gandesti mereu la persoana iubita nu esti atenta la scoala sau mai stiu eu unde si te comporti parca ca un prost.iar cand te saruta este ff placut nu stiu cum sa explic asta.p.s. sunt fata si vred ca tu la fel si spun asta din propria experintawinking

| dNk0Flash a răspuns:

Daca ai fluturi in stomac inseamna ca ai mancat omide.

| anonim_4396 a răspuns (pentru dNk0Flash):

Le descompune acidu clorhidric și enzimele laughing laughing laughing

| 16ileana16 a răspuns:

Eu una nu simt nimic cand ma saruta, e ceva obisnuit...
si cu fluturasii in stomac...mmm...parca ai vrea intr-una sa vb cu persoana respectiva, sa te placa tot mai mult.