| daniela_7403 a întrebat:

imi spune cineva de ce partenerul meu ejaculeaza prea repede? chiar daca o facem de 4 ori, actul sexual dureaza cel mult 3 min...

12 răspunsuri:
| Mya a răspuns:

Oare de aici ideea ca am fi in secolul vitezei? confusedhee hee

| alexam a răspuns:

Daca nu merge cu un pahar de vin rosu inainte, se gasesc la sex shop-uri niste inele care se pun pe,, baietel,, si rezista mai mult pana sa ejaculeze! Poti sa vezi pe net!

| anonim a răspuns:

Nu are experienta.mai tarziu se va reglementa, insa sper sa nu fie prea tarziu. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| valsulnorilor a răspuns:

Este o problema sexuala denumita ejaculare precoce. Poate fi "tratata" cu vin rosu sau cu un spray contra ejacularii rapide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu am tot aceeasi intrebare...si la noi e la fel... ejaculeaza mult prea repede... dar diferenta e k noi nu facem atat de des...cam 2/3 ori pe saptamana! am vorbit cu el si s-a gandit k poate si din cauza oboselii acumulata de peste zi! ma gandeam k poate si asta sa fie o cauza deoarece am observat k dimineata, asctul sexual dureaza mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti stramta. dai ceva de baut.vin rosu sau vermut rosu.nu trebuie sai spui sau sa-i reprosezi.stai tu deasupra. dureaza mai mult. daca nu merge sevrezolva cu timpul. apare obisnuinta. daca nici asa.sunt sprayuri contra ejacularii rapide. sper sa te ajute.am 45 de ani si ceva experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-as ras dar acceas problema o are si uby meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu ii place sau nu poate sa o bage

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eusadel spune ca ar fi de la oboseala dar, nu stiu ce sa zic. s. or fi saturat de noi fatosad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat multi au aceiasi problema

| brendy a răspuns:

Poate are o problema.Ar fi bine sa mergeti la un doctor.