In primul rand relaxare nu stres, apoi e fb sa simti ceva sa incepi cu un sarut sa te bucuri de fiecare clipa pertrecuta cu ea, urmeazati instictul dar nu fi salbatic si romantic, sexul conteaza s-a dovedit ca femeiile iubesc barbatii care le causeaza orgasm deci sex oral e important, pentru tine ca masccul e usor dar gandeste-te la ea in primul rand
eu m-am referit la cat timp trebuie sa o ***, apoidaca trebuie sa fac si anal?
Cat timp sa dureze un act sexual? Asta depinde de voi amandoi, implicati in actiune.
Nu trebuie sa te iei dupa altii. ar fi bine sa privesti totul ca un joc intre voi si vei vedea ca nu este vorba de un examen. doar joaca-te si vei stii ce sa faci.
nu-ti fa griji, stii ce se poate intampla. iti imaginezi un scenariu cu ea si atunci cand sunteti impreuna ea va spune nu vreau sa fac asta, te rog nu insista. si atunci ce faci?
problema la fete este ca nu pot fi tratate ca o problema la stiintele exacte. cand te astepti la una ele o schimba brusc si vreau alta. oops. ce mai faci cu planurile si logica, pasii...
nu merge asa. faci sex cu ea cat poti si daca poti cat se simte si ea bine. daca te poti controla este ideal, transforma placerea in calitati. vei observa ca fiecare femeie trezeste in tine anumite calitati masculine. amplifica-le simtindu-le in timp ce faceti dragoste si nu te grabi ca-n filme. daca vrei te poti opri din cand in cand si stai in ea relaxandu-te putin.
Nu sunt nişte paşi exacţi. Depinde de persoana de lângă tine, cum procedează şi ea.
Hmm.
Pai sa incepem - pas cu pas
Esti in fata ei "vrei sa facem sex?"
ea : da, buna idee
tu o iei in brate si o saruti pe bot, ii pui mainile pe fund, o pipai
Ala ar fi pasul 1.
Pasul 2 : o dezbraci (daca nu stii cum se dezbraca o fata, nu i nimic, imi spui si te lamuresc)
Pasul 3 : o uzi.i mean o exciti pana se face fleasca, lac, fantana, etc. (o sa vezi tu)
Cum faci asta? Depinde de fata. daca e perversa se uda repede
Stai mai mult pe partea asta, o saruti unde vrei tu (pe bot, pe picioare, pe..frunte etc.), o freci (cauti si tu pe acolo intre picioare, are un fel de buton, te joci cu el)
Pasul 4. sau care urma :Ti o scoti din chiloti, sa il/o numim Tiny..il scoti pe Tiny si te uiti la el (probabil e mort, culcat si te gandesti "bun moment sa ma lasi balta") / daca poate sta pe picioarele lui mergi mai departe, daca nu.o pui si tu sa ti l resusciteze
Hei, poti sa ma ajuti?
Ea : da, ce ai nevoie
-Poti sa mi faci oral?
Ea : no way.
Bun, in cazul asta te rogi de el sa se scoale :
Daca sta pe picioarele lui atunci te apropii de fata, ii desfaci picioarele si il bagi acolo..trebuie sa aiba o chestie unde poti baga chestii.
Ar trebui sa observi din partea din fata (daca nu e..atunci imi pare rau de tine)
Bun, sa zicem ca gasesti gaura aia..ar trebui sa arate ca o floare, cu petale
Dupa ce te chinui sa inlaturi petalele alea ai cale libera (asta in cazul in care e virgina)
O intrebi : hei, esti virgina?
Sa te rogi sa nu fie. Pentru ca daca este, as plati oricat sa vad cea mai amuzanta comedie
Bun..nu mai stiu ce pas e, anyway : Dupa ce l bagi, il scoti
Iar il bagi iar il scoti..pana te plictisesti
Daca ejaculezi din primele secunde imi pare rau de tine
Daca nu, atunci faci aceasta miscare (in -out)
Cand termini tine de domnul Tiny, poti termina si in 10 secunde si in 2 minute si in 5 minute etc.
La ce intrebare ai pus probabil o sa dureze 2-3 minute
Viteza : nu te napustesti ca animalu in saracuta floricica, actionezi si tu mai lent ( 1/4 - 2/4)
Asa, la un moment dat iti vine sa explodezi..si domnul Tiny face boom. si vomita.(imi pare rau de el, dar asta e)
Dupa ce e dat cu capul de toti peretii, e o reactie normala
Cam astia sunt pasii..am citit si eu pe net (probabil pe TPU) chestiile astea, nu am incercat niciodata
Anyway, bafta
anonim_4396 întreabă: