anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imiputeti raspunde mai in detaliu va rog?
Fetelor le plac baieti care canta la chitara?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Cânt la chitară,şi nu sunt nici sensibil,nici romantic.

Este o difereţă între cei care plimbă toată ziua o chitară în spate ca să atragă atenţia, şi ies la "cântări" prin parcuri, unde mai mult de 2-3 acorduri şi ciupit corzi nu ştiu, după care toate piţipoancele sunt în limbă considerându-i romantici şi sensibili. Şi cei care chiar cântă la chitară, dar nu în public. Cel putin nu cât sunt începători.

13 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Mie una imi place, nu pot spune exact de ce, dar au un farmec aparte, sunt mai sarmanti

| VIRUSrooz a răspuns:

Pai in general da, pentru ca fetele considera baietii care canta la chitara mai sensibili, mai romantici, cumva mai...interesanti decat restul smug
Deci da, pot sa spun ca fetelor le plac baietii care canta la chitara, dar sa nu fie numai asta de capu' lor...adica nu conteaza numai asta.

| VIRUSrooz a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ma eu vorbesc de baietii care STIU sa cante la chitara...tu ai cam deviat de la subiect ca intrebarea era de ce fetelor le plac baietii care canta la chiatara si eu mi-am spus parerea

A si apropo cunosc baieti care canta la chitara si in general sunt mai sensibili decat restul...

| Woodenpints91 a răspuns (pentru VIRUSrooz):

Şi eu am zis. E o diferenţă între a eva chitară,şi a şti să cânţi la chitară. Dacă plimbi o acustică după tine peafară şi mai tragi şi tu ocazional de câte o coardă,asta nu înseamnă că ştii să cânţi, deşi când te vede cineva spune "uite, ăla cântă la chitară".
Şi nu îţi înţeleg logica...ce treabă are sensibilitatea cuiva cu faptul că ştie să cânte la un instrument? Toboşarii nu sunt sensibili?

Off...da, intr-adevar nu ma intelegi deloc vad... sunt de acord cu tine ca e o diferenta intre" a avea" o chitara si "a sti" sa canti la chitara aia.La asta nu am nimic pentru ca tu chiar spui un adevar ca fetele vad ca are chitara si din cauza asta cred ca respectivul chiar stie sa si cante

Si cu faptul ca uni baieti care canta la chitara sunt mai sensibili...nu stiu cred ca e o pura coincidenta

Efectul de "băieţii care cântă la chitară sunt mai sensibili" l-a creat imaginea tipului cuminte care stă liniştit şi cântă o baladă la chitară. De muzica lentă cântată de un băiat la chitară mai bine spus.
Iar în ziua de azi, majoritatea băieţilor vor să pară că sunt mai sensibili, doar pentru a intra în graţiile anumitor fete.

Exact! numai ca anumite fete nu isi dau seama de diferenta...

Sau îşi dau,dar nu pot să aibă ceva mai bun.
Oricum ar fi, eu prefer să fi ucatalogat drept un nesimţit misogin, pentru că nu-mi ascund adevărata faţă.

Si asta e un lucru de admirat ( intr-un fel thinking) ca mi se pare penibil sa incerci sa pari tu altcineva decat esti ca sa impresionezi pe cineva...asa si cu cantatul la chitara...

Cânt la chitară,şi nu sunt nici sensibil,nici romantic.

Este o difereţă între cei care plimbă toată ziua o chitară în spate ca să atragă atenţia, şi ies la "cântări" prin parcuri, unde mai mult de 2-3 acorduri şi ciupit corzi nu ştiu, după care toate piţipoancele sunt în limbă considerându-i romantici şi sensibili. Şi cei care chiar cântă la chitară, dar nu în public. Cel putin nu cât sunt începători.

| Thunderstruck a răspuns:

Pai eu, din postura de chitarist, pot sa-ti zic ca nu imi place sa le zic fetelor ca (,) cant la chitara, decat in cazul in care ma intreaba ele.Am observat ca fetele cand afla ca (,) cant la chitara parca se comporta mai romantic cu mine (in cazul meu) dar prefer sa le arat mai intai cum cant, nu sa ma laud pe messenger ca vai cum cant...Parerea mea ca le plac fetelor chitaristii, dar sa si canti, nu sa umblii cu chitara prin parc si sa n-ai habar sa canti 1 melodie (vorba cuiva care a postat).

| dyenyka a răspuns:

Mie imi placwinking

| anonimbay a răspuns:

Mie una imi plac baietii care canta la chitara, nu Stiu dc, dar ma atrag, Sunt mai miSterioSi au ei ceva diferit care te atrag, tongue

| Jodelle a răspuns:

Depinde de la tipa la tipa. Sincer, si mie imi plac chitaristi insa nu`i bai daca nu stiu sa acnte, important e sa asculte muzica buna, nu s-o si cante laughing