| PaulLogosu a întrebat:

Salut! Implinesc 18 ani in cateva luni si am o provlema care nu imi da pace.
Nu am avut niciodata o iubita, sex, nici macar primul sarut. Cum pot scapa de virginitate pana la 18 ani? Am avut ocazii in care fetele se dadeau la mine, dar pur si simplu fara sa vreau facem sa se piarda legatura. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt un baiat timid sau meschin. Am multi prieteni, am simtul umorului. Acest capitol ma depaseste.
Vreau sfaturi bune, multumesc!

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Explica mai intai ce-ai vrut sa spui cu "fara sa vreau facem sa se piarda legatura. "

| Cinic a răspuns:

Eu mi-am pierdut virginitatea la 19 ani cu iubita mea care era tot virgină. A fost frumos! Tu ai o abordare gresita, incearca sa iti faci o iubita care te respecta si te apreciaza nu devnii obsedat de pierderea virginitatii. Desigur nu pot sa fiu ipocrit odata cu adolescenta si eu aveam obsesia asta. Eram dispus sa o bag in prima care imi iesea in cale, doar sa fiu si eu in randul celor care au facut sex... minte de copil laughing

| Violleta2022 a răspuns:

De virginitate nu trebuie sa scapi, ca nu-i nimic rau cu ea sau ceva pentru care sa te omori, dimpotriva, virginitatea se daruieste persoanei iubite la momentul potrivit!

Nu-ti recomand sa te duci la curve, riscand sa iei cele mai oribile boli posibile si sa te scapi pe tine in 10 secunde, ca vei avea cea mai urata experienta de viata.

Ai rabdare ca sunt mii de barabti ca tine, unii recunosc altii nu, dar nu fa prostia vietii sa faci sex doar pentru ca ceva in capusorul atu este eronat, ca virginitatea NU doare, nu musca, nu se strica si nu te umple de rusine.

| mihai69 a răspuns:

Nu poți.

| ania a răspuns:

Soțul meu a fost virgin pana la 24 de ani, pana la casatorie pentru ca a vrut sa respecte poruncile Creator și sa nu faca sex inainte de casatorie, a refuzat toate ofertele pentru ca a vrut sa patreze totul, sarutul, îmbrățișările, sexul pentru soria lui si eu ii sunt eter.n recunoscatoare. Si pshologii spun ca prima experienta sexuala se intipareste puternic in creierul baietilor si apoi aoare nevoia de a repeta. Cune începe cu prostituate si daca se insoara e ispititvsa recada. Noi ne bucuram ca nu avem in cap filme si cu altii, ca aceasta minune ne leaga numai pe noi si le dorim din tot sufletul aceeasi bucurie si copiilor nostri.