| co2m1n3l a întrebat:

Salut.Imui place de o fata si cred si e putin evident ca si ei ii place de mine.cum sa-i spun ca imi place de ia? fundita! 1big grin

Răspuns Câştigător
| skilllet a răspuns:

In primul rand, ori ce ai face, nu pe mess! cel putin sun-o, sa ii auzi vocea, reactia, etc...
insa cel mai bine fata in fata. ii cumperi o ciocolata, i-o dai si incerci sa o saruti. daca si ea doreste lucrul asta, e a ta smug. Daca nu, macar te-ai ales cu un sarut. conformeaza-te, mai sunt fete laughing

funda? smug

12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ai gura? Problema rezolvata! Spune-i in fata si gata. Si nu ma lua ca esti timid, esti baiat si trebuie sa ai curaj, cel putin pentru asta.

| TitiDrLove a răspuns:

Si tu cu romana. Se scrie "ea" nu "ia"
daca iti place de ea nu ii spune asta pana nu esti 100% sigur ca si ea tine la tine - vei vedea asta din gesturile ei. daca ii spui in fata ca iti place de ea risti sa devina indiferenta(nu neaparat din cauza ca nu te place, ci doar din timiditate) - asa stiu din exp mea) si se va strica totul intre voi. asteapta pana la momentul oportun si apoi ii marturisesti + ca e cel mai bine sa o faci intre 4 ochi nu pe mess, telefon etc.
funda?

Răspuns utilizator avertizat
| simiiii a răspuns:

Heii! Du-te buah la ea fara teama oh go on sau nuah dka ti-e naspa sun-o si ii sp la tel sau ma rog pe mess. dar thotusi nu e ca face to facebatting eyelasheskiss

| forever4you a răspuns:

Stiu ca sunt a 4a persoana care iti spune dar "ia" se scrie de fapt "ea"

Uite daca vrei sa fiii impreuna cu ea, nu te grabi sa-i spui ca o placi apropiete de ea si fa-o sa te simpatizeze, daca nu vrei spune-i in fata, sau scrie-i un biletel, dar ce-l mai bine sentimentele se spun in fata, incearca sa gasesti momentul potrivit, si spune-i esti baiat voi sunteti mai indraznetiwinking

P. S. Semeni tare mult cu prietenu` meu parca ati fi gemenilaughing

Baftakiss

| vrrra a răspuns:

Scriei un biletel.

| miky06 a răspuns:

Te duci si i spui cei asa greu

| friday a răspuns:

Ia fiind numele ei sau ce? straight face Poate de ea.
Invita`o in oras, la un suc, si ii spui live.

| rekii a răspuns:

Poi Cosmin ai mai multe variante:
1 incearca so inviti la un film (la o covetarie )
2 oferate voluntar (conduo acasa )
3 ofera-i ceva un simbol (nici prea scump si nici prea eftin)
4 ofera-i protectie (bati pe toti care se apropie de ea la mai mult de 1
daca nu iti place nici o varianta de sus poti sa i pui simplu estii foarte draguzaa (stiu cai greu de merge mereu :")
sper ca team fost ajutor

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

Pai ea asteapta de la tine daca te place... pur si simplu spune-i in fata, sau pe mess, printr-un SMS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ii spui in fata e mult mai bine crede-ma eu sunt fata si stiu ce simt ele si poate ar trebui sa fi mai curajos spune-i si o sa admire curajul tau si poate te place si ea si mai interesant daca crezi ca te place dupa ce ii spui saruo o sa fie perfect mult succesbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i in fata ea o sa admire asta crede-ma sunt fata si mai bine ii spui in fata si daca crezi ca si ea te place cand ii zici poti sa si o sarutzi:d