In primul rand, ori ce ai face, nu pe mess! cel putin sun-o, sa ii auzi vocea, reactia, etc...
insa cel mai bine fata in fata. ii cumperi o ciocolata, i-o dai si incerci sa o saruti. daca si ea doreste lucrul asta, e a ta . Daca nu, macar te-ai ales cu un sarut. conformeaza-te, mai sunt fete
funda?
Ai gura? Problema rezolvata! Spune-i in fata si gata. Si nu ma lua ca esti timid, esti baiat si trebuie sa ai curaj, cel putin pentru asta.
Si tu cu romana. Se scrie "ea" nu "ia"
daca iti place de ea nu ii spune asta pana nu esti 100% sigur ca si ea tine la tine - vei vedea asta din gesturile ei. daca ii spui in fata ca iti place de ea risti sa devina indiferenta(nu neaparat din cauza ca nu te place, ci doar din timiditate) - asa stiu din exp mea) si se va strica totul intre voi. asteapta pana la momentul oportun si apoi ii marturisesti + ca e cel mai bine sa o faci intre 4 ochi nu pe mess, telefon etc.
funda?
Heii! Du-te buah la ea fara teama sau nuah dka ti-e naspa sun-o si ii sp la tel sau ma rog pe mess. dar thotusi nu e ca face to face
Stiu ca sunt a 4a persoana care iti spune dar "ia" se scrie de fapt "ea"
Uite daca vrei sa fiii impreuna cu ea, nu te grabi sa-i spui ca o placi apropiete de ea si fa-o sa te simpatizeze, daca nu vrei spune-i in fata, sau scrie-i un biletel, dar ce-l mai bine sentimentele se spun in fata, incearca sa gasesti momentul potrivit, si spune-i esti baiat voi sunteti mai indrazneti
P. S. Semeni tare mult cu prietenu` meu parca ati fi gemeni
Bafta
Ia fiind numele ei sau ce? Poate de ea.
Invita`o in oras, la un suc, si ii spui live.
Poi Cosmin ai mai multe variante:
1 incearca so inviti la un film (la o covetarie )
2 oferate voluntar (conduo acasa )
3 ofera-i ceva un simbol (nici prea scump si nici prea eftin)
4 ofera-i protectie (bati pe toti care se apropie de ea la mai mult de 1
daca nu iti place nici o varianta de sus poti sa i pui simplu estii foarte draguzaa (stiu cai greu de merge mereu :")
sper ca team fost ajutor
Pai ea asteapta de la tine daca te place... pur si simplu spune-i in fata, sau pe mess, printr-un SMS