Nu cadoul conteaza, ci gestul, deci nu trebuie sa ii dai neaparat ceva scump. tehnic vorbind, voi doi animersati un an, nu numai ea, deci ar trebui sa fie special pentru amandoi.Ce va place sa faceti cel mai mult impreuna? trebuie sa fie ceva, nu? eu cred ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea face este sa ii arati ca iti pasa, ca nu ai uitat, ca inca o mai iubesti. nu trebuie sa fie ceva complicat, costisitor sau grandios, dar trebuie sa vina din inima asta daca nu cumva e materialista...in acest caz te sfatuiesc sa ii faci cadou un pui de pisicuta/caine, sunt adorabili ) succes
Un masaj dar ca sa fie mai memorabila ai putea printa o poza cu voi doi si sa ii faci si o rama.Aia i-ar aduce aminte de iubirea dintre voi ori de cate s-ar uita la ea sau sa-i cumperi un lantisor mai sofisticat(nu ceva bijuterie de 2 lei de la piata).Si aia i-ar aduce aminte de tine cand ar purta-o.Saaaaau... un inel care sa semene, pe care sa o purtati amandoi cat timp sunteti impreuna.Succes!
Ca tot este vara fa-i un cadou o plecare la mare( voi doi logic ) si vezi daca va fi multumita! Eu sper ca da, atata timp cat este cald si frumos Distractie placuta!