In general anticonceptionalele se iau in prima zi a ciclului mestrual, chiar daca le iei pentru tratarea unor afectiuni chiar daca le iei pentru evitarea unei sarcini. Cred ca si in cazul tau e la fel, data viitoare fi putin mai atenta la recomandarile medicului este vorba de sanatatea ta! Te pup.
Trebuia sa-mi notez, am fost pentru prima oara si m-a bombardat cu atatea informatii de am uitat aspectul asta. Am fost la o farmacie si-am explicat tot mi-a zis sa astept luna viitoare pentru ca acum sunt in prima zi de dupa menstruatie, la alta farmacie mi-a zis sa incep de acum si daca ma simt rau sa opresc administrarea. dau si eu cu banul...glumesc, astept luna viitoare. Multumesc!
Draga mea, trupul tau nu e calculator si anticonceptionalele nu sunt Windows ca sa mearga la fel in toate cazurile.
Daca vrei ceva sigur, ori intri pe forumuri medicale ginecologice unde primesti un raspuns calificat si garantat, ori macar telefoneaza celui care ti le-a prescris. Are OBLIGATIA LEGALA sa te asculte!
Succes!
Multumesc, pe forumurile de specialitate primesti raspuns dar nu rapid si eu aveam nevoie astazi. Iar pe doctor nu il sun eu ca n-am numarul lui, am numarul de la cabinet la care suni si-ti faci programare, nu dau inca 60 de lei pentru o consultatie in care sa pun doar o intrebare si nici nu stau sa-l "vanez" cand vine la munca sau cand pleaca.Cat despre faptul ca nu e corpul meu calculator cred ca sunt si eu constienta de treaba asta din motiv ce m-am dus la doctor si mi-am facut niste analize pana sa ajung aici si n-am dat iama in farmacie cu un nume de medicament auzit care se da si fara prescriptie...
AlexEjmecheru întreabă: