Categoric:NU! Sunt cuplucri care credeau ca se iubesc enorm si tot sa-au despărtit, dar astea din destrabalare si interes.
Există şi excepţii.
Normal ca sunt exeptii
Exceptii )
Daca exista iubire si tot ce mai presupune o relatie aceasta poate dura o viata. Faptul ca 2 oameni fac sex inainte de casatorie, se casatoresc de tineri si mai exista si diferenta de varsta intre ei nu inseamna ca ei nu se vor intelege.
O relatie din interes nu exista iubire cand ii diferenta de varsta poate exista
Dar unde ai scris tu de relatie din interes? pentru ca asta e deja alta poveste...cum ar putea o relatie bazata pe interes sa reziste cand ea nu are pe ce fundatie sa se sprijine!
Era un exemplu de desfranare relatia din interes in majoritatea cazurilor se intampla cam asa
In cele din urma o sa se plictiseasca unul de altul si la revedere dragoste cu pasiune
Parerea ta e gresita, orice e posibil. Sunt si casatori aranjate de catre parinti care spre surprinderea tuturor merg foarte bine. De ce nu ar avea o sansa si o casatorie ce a inceput ca desfranare sau una in care cei doi nu au varste apropiate?
Poi sunt si famili intemeiate de parinti care merg da in majoritatea cazurilor merg prost si se ajunge la divort.si din adolescenta la casatorie sau diferenta prea mare de varsta in majoritatea cazurilor sa ajuns la divort da incepute cu desfranarea mai de vreme sau mai tarziu toate ajung la divort pentru ca nu lasa Dumnezeu, ma rog daca se indreapta pe parcurs prin rugaciuni etc. Daca stam sa ne gandim or ce boala necaz vine de la pacate, greseli, copii avortati, lepadati
Eu nu am spus ca e probabil sa mearga bine casatoriile respective ci doar ca e posibil. Dumnezeu nu are nici o treaba, oamenii sunt singurul motiv pentru care nu merg casatoriile. Nu se duce Dumnezeu in casa nimanui sa invrajbeasca familii, daca tot ati ales calea crestinismului macar informati-va despre zeul pe care il slaviti. Din cate am inteles, Dumnezeu e bun, nu razbunator. Iar intr-o familie nu conteaza atat de mult varsta si apetitul sexual cat conteaza caracterul fiecaruia si compatibilitatea dintre parteneri. Casatoriile nu merg ori pentru ca sunt oamenii de rahat ori pentru ca nu se potrivesc.
Nu Dumnezeu nu ne mai aude si nu ne mai vede noi nul mai vedem si nu il mai auzim pentru ca intre noi si el e zidul pacatului, Dumnezeu nu e razbunator bate pacatele sa ne lasam de ele.si cand esti credincios necazurile vieti sunt sa vada Dumnezeu daca continuam si la necaz sa credem in El
Si am uitat sa mai spun ceva cauze de divort sunt mult mai multe nu am spus ca toate nu merg in MAJORITATEA CAZURILOR nu au mers.
anonim_4396 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: