| adiTzaa19 a întrebat:

in primul rand, imi cer scuze de categorie, dar am mai pus intrebari si la alte categorii si nu aveam raspunsuri, si am vazut ca categoria asta e mai cautata. big grin Deci, am si eu o asa zisa mica problema. am 12 ani, si mie intotdeauna imi era frica de revelion! stiu ca suna cam ciudat. imi e frica de numaratoarea inversa, si imi pare rau de anul care a trecut! si stiu ca nu trebuie sa-mi para rau de anul ce a trecut, si sa ma bucur de anul ce vine, dar eu intotdeauna sunt asa! saptamana trecuta, am visat ca era revelion, si chiar imi placea, si ma simteam bine! dar e si vorba aia ca cum esti de revelion asa vei fi tot anul! daca esti somnoros, trist, fericit, bucuros, etc. asa vei fi tot anul! poate ca o sa ma luati drept nebun, dar eu in seara de revelion in fiecare an, inainte de 12 noaptea, ies afara si citesc cateva randuri scrise de mine, draga anule. 2010 de exemplu, imi pare rau ca acum vine alt an, dar iti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit, in ciuda faptului ca mi s-au intamplat multe lucruri neplacute! ok, hai ca nu o mai lungesc, dar va cer un sfat, cum sa ma inveselesc, sa nu mai fiu asa de posomorat de revelion, ca din cauza asta asa sunt si am fost tot anul. de data asta, vreau sa ma distrez la maxim de revelionul ce o sa vina! va rog sa-mi dati cateva sfaturi! dau fundoy. happy

Răspuns Câştigător
| AnGeL a răspuns:

Hmm...e destul de complicat
nu cred ca o sa iti pot explica prea multe dar cred ca fiecare dintre noi are in acel moment...cand incepe numaratoarea inversa...o senzatie tare placuta dar in acelasi timp melancolica deoarece anul precedent a trecut foarte repede incat nici nu am apucat sa il traim asa cum ar fi trebuit
nu esti singurul care gandeste astfel in acel moment
dar eu prefer sa ma gandesc la ceea ce voi face in viitor decat sa ma gandesc la trecutwinking
sper ca si tu sa faci astfel

2 răspunsuri:
| Mikiidutsaa a răspuns:

1. MARRY ME!

| Kazimir a răspuns:

Ce sfaturi să-ți dăm? Caută un psihiatru bun.